Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Boğa Burcu 28 Ocak – 3 Şubat Haftalık Burç Yorumu

Hande Kazanova’dan Boğa Burcu 28 Ocak – 3 Şubat Haftalık Burç Yorumu

tarafından ker_def

Burcunuz size ne diyor? Haftalık burç yorumlarını merak edenler google’de yorumları arıyor.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova’nın haftalık burç yorumları büyük ilgi görmekte.

Cevapla.tv sitesinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova’nın 28 Ocak – 3 Şubat tarihli hafta için burç yorumlarında önemli detaylar astroloji meraklılarını bekliyor.

Boğa burcu haftalık yorumunda Hande Kazanova neler anlattı?

28 Ocak – 3 Şubat tarihli hafta için Boğa burcu haftalık yorumunuz şöyle:

Bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınız önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanla iletişiminizi daha fazla arttıracağınız, onun konu ve olaylarına daha fazla özen göstereceğiniz haftalardan bir tanesi.Hafta ortası itibariyle ortak parasal konularda önemli gelişmeler karşınıza gelebilir. Bu alanlarda güzel, olumlu gezegenleriniz var. Durum ve olayları toparlamak, parasal konularda kazançlarınızı artırmak, karşınıza gelecek olan parayı iyi değerlendirmek durumundasınız.

Çarşamba günü kariyer ve iş alanlarınızda göz önünde olacağınız ortamlarda, güzel sonuçlar alacağınız günlerden bir tanesi olacak. Aynı zamanda önemli birtakım konuşma ve görüşmeler, toplantılar ya da anlaşmalar yapmaya da meyilli olacaksınız.Cumartesi günü dış ortamlarda, seyahatlerde enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Enerji çatışmalarına açık bir dönem olacak. Kendi fikir ya da girişimlerinizi ortaya koyarken diğer insanların buna tepki gösterdiğini düşünebilirsiniz.

Bu da sürtüşme ve problemleri, ego sıkıntılarını karşınıza getirebilir. Pazar günü itibariyle nihayet hayatınızda güzel açılımlar devreye girecek.Hafta sonu bir taraftan sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınız kuvvetlenirken diğer taraftan da parasal konularda güzel adımlar devreye girebilir ve bir sonraki haftanın başında bu etkilerle haftayı başlatabilirsiniz. Güzel bir hafta diliyorum.