Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık Akrep burcu yorumunda yakın çevre ilişkilerinde agresiflik uyarısı!

Hande Kazanova’dan haftalık Akrep burcu yorumunda yakın çevre ilişkilerinde agresiflik uyarısı!

tarafından ker_def

Hande Kazanova, burç yorumlarıyla dikkat çeken bir isim. Oyunculuk kariyerinin ardından astroloji ile ilgili sözleriyle de dikkat çekmeye devam eden Hande Kazanova, bu hafta için cevapla.tv sitesinde yaptığı burç yorumunda dikkat çeken sözler söyledi.

Akrep burçları için ikili ilişkiler konusunda uyarılarda bulunan Hande Kazanova, şöyle diyor:

“Maddi konulara dikkat etmeniz gereken haftalardan bir tanesi. Diğer taraftan parasal konularda güzel gelişmeler karşınıza gelecek. Güzel birtakım sonuçlarla karşılaşacaksınız. Cebinize giren paranın arttığını görebilirsiniz ama diğer taraftan eğer bir yatırımda bulunacaksınız, paranızı değerlendirmek istiyorsanız, birilerine danışıyorsanız yanılma ihtimalinizi de göz ardı etmemeniz gerekiyor.

Bu hafta maddi konularda gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin. Diğer insanlardan alacağınız geri dönüşler yanıltıcı ve aldatıcı olabilir. Eğer borsa gibi riskli bir alanda yatırım yapıyorsanız dikkatli olmaya özen gösterin. Yakın çevre ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken zamanlardan bir tanesi. Onlara karşı agresif, kızgın, sert olabilirsiniz ve çabuk tepkiler verebilirsiniz. Çarşamba günü iletişimde dikkatli olun.

Eviniz, aileniz, yuvanız ya da evle ilgili konu ve olaylara ilginiz artabilir. İletişiminizi bu alandan sağlayacaksınız.”