Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık Aslan burcu yorumu!

Hande Kazanova’dan haftalık Aslan burcu yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 4-10 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var? Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, gezegenlerin hareketleri, Merkür ve Uranüs’ün değişimleri sonrasında hayatlarımızda nelerin değişeceğine yönelik yorumlarda bulundu.

Hande Kazanova, 4- 10 Mart haftalık ASLAN burcu yorumunda şunları söyledi:

Haftanız özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz ön plandayken başlayacak sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız özgür planlar gününüzü keyiflendirebilir.Bu aralar partnerinize olan düşkünlüğünüz yüksek olacak. Beraber özgürce plan yapıp arkadaşlığınızı daha da geliştirebilirsiniz. Salı günü itibariyle Merkür gerilemesi yaşanacak. Ortak parasal konularda dikkatli adımlar atmanız gereken bir dönem olacak. Bu konularda önemli sorumluluklar altına girmemeniz gereken bir dönem olacak.

Şimdiye kadar her tür konuyu çok daha rahat ele alırken ya da altından kalkarken bu Merkür gerilemesinde kafanız karışık olabilir. Parasal konularda birtakım yanılgılar içerisinde olabilirsiniz. Ancak bu yanılgılar pahalıya patlayabilir sevgili Aslan’lar. Bu yüzden bir alacak işiniz varsa, bir yere kefil olacaksınız ya da bir borcun altına girecekseniz bu dönemde dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.Daha önceden var olan borçlarınız ya da konularınızı tamamlamak hayatınızda daha önemli olmalı. Çok derin fikirlerin içerisinde olduğunuz, farklı yerlerden alacağınız bilgileri de hayatınıza katacağınız haftalardan bir tanesi olacak.

Çarşamba günü Uranüs, Boğa Burcu’na geçecek. Özellikle 23-24-25 Temmuz doğumlu bir Aslan iseniz hayatınızda birtakım gerilimler, çekişmeler, sürtüşmeler ve anlık çıkışlar etkili olabilir. Yine ilk derecelerden bir Aslan Burcu iseniz bu dönemde hayatın kariyerinizle ilgili noktalarda sizi zorladığını ve üzerinize geldiğini düşünebilirsiniz.Değişime hazır olun sevgili Aslan’lar. Direnmeyin çünkü direndikçe daha da zorlandığınızı görebilirsiniz. Parasal konularda gözünüzü dört açmalısınız. Hafta sonu ise durum ve olaylar daha rahat toparlanacak. Diğer insanlardan alacağınız desteklerle yolunuzda hızla ilerleyeceksiniz. Güzel bir hafta olsun.