Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık Koç burcu yorumu!

Hande Kazanova’dan haftalık Koç burcu yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 4-10 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var? Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, gezegenlerin hareketleri, Merkür ve Uranüs’ün değişimleri sonrasında hayatlarımızda nelerin değişeceğine yönelik yorumlarda bulundu.

Hande Kazanova, 4- 10 Mart haftalık KOÇ burcu yorumunda şunları söyledi:

Haftanız arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlarla başlayacak sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Bu hafta salı günü Merkür yılın ilk gerilemesine başlıyor.Merkür, sizin kadersel alanınızda gerileyecek. Bu yüzden önemli birtakım işleriniz ve karar vermeniz konular varsa bu Merkür gerilemesinde çok dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.

İş, hizmet ve sağlıkla ilgili konular, diğer taraftan yakın çevre bağlantılarınızda sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimalinizde yüksek olacak.Daha önceden çözmeye uğraştığınız ancak çözemediğiniz ya da tamamlayamadığınız konu ve olayların üzerine gidebilir, bu alanda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Diğer taraftan büyük adımlar ve önemli başlangıçlar, kararlar, anlamında desteklenmeyeceksiniz.Bu haftanın en önemli olaylarından bir tanesi Uranüs’ün 7 yıl boyunca Boğa Burcu’na geçecek olması olacak. Yedi yıldır Koç ve yükselen Koç’ların hayatında çok büyük değişimlere neden olan Uranüs artık sizin burcunuzdan çıkacak.

Boğa Burcu’na geçmesi ile beraber yükselen Koç’lar da maddi konularda hızlı, ani ve beklenmedik gelişmelere açık olacak.Başka insanlara yardım etme isteğinizin yüksek olduğu bir dönem ama bu yardım isteğinizi çok fazla abartmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda geri planda durmanız, biraz kafanızı dinlemeniz sağlam ve kalıcı adımlarla yolunuzda ilerlemenize neden olacak. Güzel bir hafta diliyorum.