Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık Koç burcu yorumunda gözünüzü dört açın uyarısı geldi

Hande Kazanova’dan haftalık Koç burcu yorumunda gözünüzü dört açın uyarısı geldi

tarafından ker_def

Hande Kazanova, burç yorumlarıyla dikkat çeken bir isim. Oyunculuk kariyerinin ardından astroloji ile ilgili sözleriyle de dikkat çekmeye devam eden Hande Kazanova, bu hafta için cevapla.tv sitesinde yaptığı burç yorumunda dikkat çeken sözler söyledi.

Koç burçları için ikili ilişkiler konusunda uyarılarda bulunan Hande Kazanova, şöyle diyor:

“Bu dönemde sosyal çevreniz hareketli olabilir.Sosyal çevrenizden bir insanla tanışabilirsiniz, aşka yelken açabilirsiniz ya da son bir, bir buçuk yıldır özellikle eğitim hayatınız ve ya yapacaklarınız, aşk hayatınız, çocuklarla ilgili birtakım konularla ilgili çabalarınız varsa bunlarla ilgili olarak son Tutulma’yı yaşayacaksınız sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar.

Diğer taraftan iş hayatınızda ve kariyerinizde önemli sorumluluklarla yolunuza devam ediyorsunuz ama bu hafta itibariyle bu alanlarda bazı zorlanmalar, sıkıntı ve problemler de karşınıza gelebilir.Önemli girişimleriniz ve adım atmak istediğiniz noktalarda birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, uzaklardan alacağınız haberler yine eğitime dayalı konularda bu hafta gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin. Gözünüzü dört açın sevgili Koç’lar.”