Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan İkizler burcu aylık yorumu! Mart ayında burcunuz ne diyor?

Hande Kazanova’dan İkizler burcu aylık yorumu! Mart ayında burcunuz ne diyor?

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran dizilerde rol alan Hande Kazanova, 2012 yılından itibaren ise astroloji konularına odaklandı. Şu sıralarda hem televizyon ekranlarında hem internet platformlarında Hande Kazanova’nın burç ve astroloji yorumları bir hayli beğeniyle takip ediliyor.

Mart 2019 ayı için tüm burçlarla ilgili yorumlarda bulunan Hande Kazanova, aşk, para, kariyer konularında önemli bilgiler sunmakta. Cevapla.tv sitesinde takipçilerine bilgiler sunan Hande Kazanova, aylık burç yorumlarında burcunuzun size ne anlattığına değiniyor.

Hande Kazanova’nın Mart ayı İkizler burcu yorumu şu şekilde:

Geçtiğimiz ay parayla ilgili konularda uğraşılarınız artmış olabilir sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Mart ayına girer girmez seyahat alanlarınız hızlanmaya başlıyor. Seyahat etmeyi seveceksiniz ve yeni insanlarla bir araya girebilirsiniz.Farklı ve değişik kültürlerden etkilenebilirsiniz. Hem seyahat hem eğitimle ilgili konularda kendinizi gösterecek, ilişkilerinizi kuvvetlendirecek, demokratik, rahat ve hayata keyifle bakan yönlerinizi ön plana çıkartacaksınız. Medya ile işiniz varsa bu alanlarda önemli sorumluluklar bu ay devrede olacak.

Bu ayın önemli etkisi hemen ay başında 5 Mart’ta devreye giren Merkür gerilemesi olacak. Merkür sizin kariyer ve iş alanlarınızda etkili olacak sevgili İkizler.Bu yüzden iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminize, göz önünde bulunacağınız ortamlarda insanlarla yapacağınız konuşmalara, yeni anlaşmalara, görüşmelere ve toplantılara girerken özellikle fikirlerinizin net olmasına özen göstermelisiniz. Bu alanlarda yeni adımlarınızı başlatmaktan kaçınmalısınız.28 Mart’a kadar geçmiş konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir.

Bu olayları tamamlamak ve sonuca erdirmek için bu Merkür gerilemesini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 6 Mart’ta bir Yeniay gerçekleşecek ve sizin kariyer ile iş alanlarınızda oluşacak. Tamamlanması gereken konularda atılacak adımlarınızı bu Yeniay ile beraber başlatabilirsiniz. 20 Mart’tan sonra sosyal çevre konularınıza önem vereceksiniz. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilir ve sosyal organizasyonlardan yana fayda sağlayabilirsiniz.21 Mart günü bir Dolunay gerçekleşecek. Sıfır derece Terazi Burcu’nda olacak bu Dolunay, önemli kararları, başlangıçları ve uygulamaları karşımıza getirecek.

Bu uygulamaları aşk hayatınızda, özel ilişkilerinizde ve çocukla ilgili oluşumlarda, kreatif ve sanatsal işlerinizde başlatabilirsiniz. Alacağınız kararların duygusal anlamda sizi mutlu edecek kararlar olmasına özen göstermelisiniz sevgili İkizler.31 Mart itibariyle Mars sizin burcunuza geçecek ve enerji alanınızı değiştirecek. Geçtiğimiz aydan bu yana üzerinizde hissettiğiniz bıkkınlık, stres ve öfkenizi içinize atma gibi durumlar artık geride kalmış olacak. Hareketleneceksiniz ve fikirlerinizi etrafa yayarak hızlanacaksınız. Güzel bir ay diliyorum.