Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan KOÇ BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan KOÇ BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli bilgiler sunmakta.

21 Ocak pazartesi günü saat 08.15’te sıfır derece Aslan Burcu’nda süper Kanlı Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

Hande Kazanova bu konuda şu detayları vermekte: “Sıfır dereceler astrolojide çok önemlidir. Ancak bu Tutulma bizi çok tedirgin edecek anlamlar taşımıyor. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki son Tutulma’yı bu sıfır derece Aslan Burcu’nda yaşayacağız.”

Bu hafta ay tutulması nedeniyle burçlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.

Hande Kazanova, cevapla.tv sitesindeki köşesinde yaptığı burç yorumlarıyla bu hafta için önemli gelişmelere işaret etmekte.

KOÇ BURCU için 21-27 Ocak haftası için burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

“Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Bu hafta başında gerçekleşecek Ay Tutulması özel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular, sanatsal ve kreatif işleriniz, eğitim alanlarınız ve tabiki varsa hobilerinizle ilgili konu ve olayları hızlandıracak ve bu alanlarda önemli duygusal birtakım sonuçları karşınıza getirecek.

Bu dönemde sosyal çevreniz hareketli olabilir.Sosyal çevrenizden bir insanla tanışabilirsiniz, aşka yelken açabilirsiniz ya da son bir, bir buçuk yıldır özellikle eğitim hayatınız ve ya yapacaklarınız, aşk hayatınız, çocuklarla ilgili birtakım konularla ilgili çabalarınız varsa bunlarla ilgili olarak son Tutulma’yı yaşayacaksınız sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar.

Diğer taraftan iş hayatınızda ve kariyerinizde önemli sorumluluklarla yolunuza devam ediyorsunuz ama bu hafta itibariyle bu alanlarda bazı zorlanmalar, sıkıntı ve problemler de karşınıza gelebilir.Önemli girişimleriniz ve adım atmak istediğiniz noktalarda birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, uzaklardan alacağınız haberler yine eğitime dayalı konularda bu hafta gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin. Gözünüzü dört açın sevgili Koç’lar.

Diğer taraftan çarşamba günü hızlı ve düşüncesiz hareket etmekten kaynaklı olarak sıkılganlıklarınız yüksek olacak. Kolay kolay ikna olmayacaksınız.Kafanızda birtakım düşünce ve planlar varsa bunları tutmak kolay olmayabilir. Diğer taraftan perşembe günü itibariyle sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işleriniz hızlanırken arkadaşlarınızla olan iletişiminizi kuvvetlendirebilirsiniz. Yine işten elde edeceğiniz gelirlerinizde artışların olacağı ve bu alanlarda daha fazla plan yapacağınız bir döngü içine gireceksiniz. Güzel bir hafta ve güzel bir Tutulma diliyorum.