Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Kova burcuna şans ve fırsat müjdesi!

Hande Kazanova’dan Kova burcuna şans ve fırsat müjdesi!

tarafından ker_def

Bir dönem oyunculuk da yapan Hande Kazanova, kariyerini astroloji konusunda ilerletme kararı almıştı. Bir süredir hem ekranlarda hem de internet ortamında burç yorumlarında bulunan Hande Kazanova, yaptığı isabetli yorumlarla bir hayli dikkat çeken astrologlar arasına katıldı. Hande Kazanova’nının haftalık burç yorumlarına büyük ilgi var.

Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, hafta başında hayata esnek gözlerle bakacağınızı belirtiyor. Salı günü gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerinden bahseden Kazanova, hızlı gelişmeler ve duygusal konularda dikkat çekiyor.

Tutamayacağınız sözler vermemenizi öğütleyen Kazanova, fikirsel konuların bu hafta önemli olacağına vurgu yaptı.

Hande Kazanova, 18-24 Şubat haftalık KOVA burcu yorumunda şunları söyledi:

İkili ilişkiler ve özel hayatınız ile onların detayları bu hafta başında hayatınızda etkili olacak sevgili Kova ve yükselen Kova’lar. Diğer taraftan aile hayatınızda, sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızda çabuk tepki vermeye, sinirli ve agresif olmaya meyilli olacaksınız. Önemli bir sorumluluk devreye girecek. Bu sorumluluk hem eğitim hayatınızı kapsayabilir, hem ev ve aile alanlarınızı kapsayabilir.

Sorumluluklarınızdan kaçmak yerine daha ciddi ve olumlu adımlar atarak ve bu sorumlulukları yerine getirerek bu haftadan en etkin şekilde faydalanabilirsiniz.Salı günü sıfır derece Başak Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Sizin ortak parasal konularını tetikleyecek ve cebinize giren parayla ilgilendiğiniz bu dönemde, partnerinizin parasıyla ilgili konu ve olaylar hızlanabilir.Bütün algınızı buraya çevirebilirsiniz. Bir borç ya da ödeme ortaya çıkabilir. Bunları çözmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konularda bir şeyi sonuçlandırmak için önemli adımlarınızı başlatabilirsiniz.

Çarşamba ve cuma günleri maddi konularda sizi çok destekleyecek ve beklenmeyen yerlerden göreceğiniz desteklerle kendinizi mutlu, şanslı ve iyimser hissedeceksiniz.Arkadaşlarınızla bir iş yapıyorsanız çok fazla aldanmamalısınız. Konuşulanlar düşündüğünüz gibi olmayabilir, siz tutamayacağınız sözler altına girebilirsiniz. Bu etkiye cuma günü dikkat etmelisiniz.Hafta sonu bilinçaltınızda biriktirdiğiniz birtakım konular obsesif adımları karşınıza getirebilir. Kendinizi şanslı hissedecek ve önemli planlarınızı devreye koyacaksınız. Güzel bir hafta olsun.