Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan TERAZİ BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan TERAZİ BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli bilgiler sunmakta.

21 Ocak pazartesi günü saat 08.15’te sıfır derece Aslan Burcu’nda süper Kanlı Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

Hande Kazanova bu konuda şu detayları vermekte: “Sıfır dereceler astrolojide çok önemlidir. Ancak bu Tutulma bizi çok tedirgin edecek anlamlar taşımıyor. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki son Tutulma’yı bu sıfır derece Aslan Burcu’nda yaşayacağız.”

Bu hafta ay tutulması nedeniyle burçlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.

Hande Kazanova, cevapla.tv sitesindeki köşesinde yaptığı burç yorumlarıyla bu hafta için önemli gelişmelere işaret etmekte.

TERAZİ BURCU için 21-27 Ocak haftası için burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Bazı arkadaşlarınızla ilişkileriniz sonlanabilir ya da ilişkinizi bir başka evreye taşıyabilirsiniz. Sosyal çevre hareketliliğinizin yüksek olacağı haftalardan bir tanesinde insanlarla bazı konularınızı ve işlerinizi organize etmek kolay olmayacak. Duygusal iniş ve çıkışlarınız en fazla çevreniz ve arkadaşlık alanınızdan gelecek sevgili Terazi’ler. Diğer taraftan geleceğinizi ilgilendiren önemli işlerinizde de hassas birtakım duygusal kararlar alabilirsiniz.

Bu duygusal kararlar özel hayatınızı da yansıtıyor olabilir.Arkadaşlarınız ve özel hayatınız arasındaki dengeyi bu Tutulma ile beraber iyi sağlamaya özen gösterin. Diğer taraftan iletişiminizin yüksek olduğu haftalardan bir tanesi. Sosyal medya ayağında güzel şanslara sahip olacaksınız. Hem yakın çevrenizin sağlığı ile ilgili konular hem de günlük hayatınızdaki akış sizi biraz zorlayacak. Kendinizi tam anlamıyla işinize vermekte zorlanabilirsiniz.

Bazı konularda gözünüz açık olmalı, gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin. Çarşamba gününe dikkat edin. Etrafınızda olan biten bütün bu olaylara yuvanızda tepki vermeye meyilli olabilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı sabırsız tutumlarınız ön planda olabilir. Bu etkiye dikkat ederek sevdiklerinizi çok fazla hırpalamamalısınız. Özel hayatınızda bazı sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelecek. Perşembe gününden sonra aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor.

Keyifli bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Hobilerinizin üzerine daha fazla düşmek isteyeceksiniz. Spor yapmak, gezip dolaşmak, arkadaşlarınızla bir arada olmak, özel hayatınıza vakit ayırmak, varsa çocuğunuzla daha fazla vakit geçirmek önem kazanacak. Eğitimsel işlerinizde de kafanız güzel çalışabilir. Aşk hayatınızda sorunlarınız varsa güzel çözümlere ulaştırmanın yolunu da bulabilirsiniz. Güzel bir hafta ve Tutulma olsun.