Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Terazi Burcu 28 Ocak – 3 Şubat Haftalık Burç Yorumu

Hande Kazanova’dan Terazi Burcu 28 Ocak – 3 Şubat Haftalık Burç Yorumu

tarafından ker_def

Burcunuz size ne diyor? Haftalık burç yorumlarını merak edenler google’de yorumları arıyor.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova’nın haftalık burç yorumları büyük ilgi görmekte.

Cevapla.tv sitesinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova’nın 28 Ocak – 3 Şubat tarihli hafta için burç yorumlarında önemli detaylar astroloji meraklılarını bekliyor.

Terazi burcu haftalık yorumunda Hande Kazanova neler anlattı?

28 Ocak – 3 Şubat tarihli hafta için Terazi burcu haftalık yorumunuz şöyle:

Bu hafta iletişimin her tür konusuyla daha fazla ilgilenecek, önemli işlerinizi başlatmanın yolunu bir şekilde bulacaksınız. Bu hafta çarşamba günü aşk hayatınızda güzel etkileşimler söz konusu olacak. Sevdiğiniz insanla bir araya gelebilir, ilişkinizi yenileyebilir, ilişkinizle ilgili konuşabilir, sıkıntı ve sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Sanatsal işlerinizde, önemli bir anlaşma, toplantı ya da görüşme karşınıza gelebilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili konularda hayata bakışınız oldukça keyifli görünüyor.Bu hafta cumartesi gününe dikkat etmemiz gerekecek. Dikkat etmeniz gereken konuların başında sevdiğiniz insanla olan güç çekişmeleri geliyor sevgili Terazi’ler.

Birtakım sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Karşı tarafı harekete geçmek istediği noktalarda biraz baskılayabilirsiniz. Gücünüzü karşı taraf üzerinde uygulamak ya da onun sizin üzerinizde uygulaması sonucunda bazı sıkıntı ve problemlere açık görünüyorsunuz. Cumartesi günü doğru iletişimle, sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız güzel konuşmalarla durum ve olayları toparlamanın yolunu bulabilirsiniz. Güzel bir hafta olsun.