Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan YENGEÇ BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

Hande Kazanova’dan YENGEÇ BURCU 21-27 Ocak haftalık burç yorumları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, haftalık burç yorumlarında önemli bilgiler sunmakta.

21 Ocak pazartesi günü saat 08.15’te sıfır derece Aslan Burcu’nda süper Kanlı Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.

Hande Kazanova bu konuda şu detayları vermekte: “Sıfır dereceler astrolojide çok önemlidir. Ancak bu Tutulma bizi çok tedirgin edecek anlamlar taşımıyor. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri Aslan ve Kova hattındaki son Tutulma’yı bu sıfır derece Aslan Burcu’nda yaşayacağız.”

Bu hafta ay tutulması nedeniyle burçlarla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak.

Hande Kazanova, cevapla.tv sitesindeki köşesinde yaptığı burç yorumlarıyla bu hafta için önemli gelişmelere işaret etmekte.

YENGEÇ BURCU için 21-27 Ocak haftası için burç yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Haftanız maddi konularla başlıyor ve bu Tutulma ile beraber parasal konular önem kazanıyor. Bu pazartesi sabah saatlerinde gerçekleşecek Tam Ay Tutulması elinize bir para geçirebilir. Bir para ya da yatırımınızla ilgili, maddi konularla ilgili önemli bir şeyler mevzu bahis olacak ve sizler de önemli kararlar almaya yatkın olacaksınız. Duygusal iniş ve çıkışlar parayla bağlantılı olacak sevgili Yengeç’ler.

Kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olabilir.Tam da bir yerden para gelmesini beklerken gelen paranın başka bir yere gitmesi ya da gecikmesi durumlarına pazartesi günü hazır olmanız gerek. Diğer taraftan beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınızda güzel gelişmeler var. Bu hafta önemli bir iş karşınıza gelebilir. Bir eleman alımı ya da işinizle ilgili herhangi bir değişim yapmak istiyorsanız bu hafta güzel fırsatlar ve şansların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Şartların ve karşınıza gelen durumların gerçekçiliğini iki kez test ederek yolunuzda ilerlemeye çalışın. Sizi kandıran koşullar ve durumlara karşı gözünüzü dört açın sevgili Yengeç’ler. Diğer taraftan çarşamba günü fikir ve düşünceleriniz özellikle ortaklı işlerinizde sinirli ve agresif tavırlar sergilemenize neden olabilir.

Özel hayatınıza ve iş alanlarınıza dikkat etmelisiniz. Perşembe günü itibariyle ortak parasal konuları konuşacağınız, sorunlarınız varsa çözüm üreteceğiniz bir döneme gireceksiniz. Kafanızı daha fazla maddi konulara vermek isteyeceksiniz. Alacak verecek dengeniz, borç hesaplamaları ya da başka işlemleri gibi konu ve olaylar hayatınızda hızlanacak. Güzel bir hafta diliyorum.