Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral bir haftada saçından vazgeçti! Vildan Atasever’in yorumsuz yorumu, Melisa Şenolsun’un çiçekli pozu…

Hande Soral bir haftada saçından vazgeçti! Vildan Atasever’in yorumsuz yorumu, Melisa Şenolsun’un çiçekli pozu…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Yaptıkları paylaşımlarla dizilerde, sinema filmlerinde olmadıkları dönemlerde bile takip edilen ünlü oyuncular, takipçilerini mutlu eden yayınlarıyla beğenileri de topluyorlar. Şu sıralar bir dizide oynamayan Hande Soral’ın saçlarının son halini gösteren bir fotoğrafla takipçilerini şaşırtmasının yanı sıra, Melisa Şenolsun’un çiçeklerin arkasında verdiği poza takipçileri bayıldı.

Bir süredir ortalar olmayan Vildan Atasever’in yaptığı paylaşım ise yorum yapmadan yaptığı yorumla dikkatleri çekti!

İşte 3 ünlü kadın oyuncunun son paylaşımları:

Melisa Şenolsun’un pozuyla dikkat çeken isimlerden. Güzel oyuncu, şu sıralar bilindiği gibi Beren Saat, Metin Akdülger ve Mehmet Günsur ile birlikte Netflix’in Atiye dizisinde rol alıyor. Dizinin 2. sezonu çekildi ama yayınlanmadı. Şu sıralarda ise 3. ve son sezonu çekiliyor.

Melisa Şenolsun dizisi Beren Saat’in kız kardeşi rolünde. Oyuncunun aşağıdaki paylaşımına takipçilerinden “Çiçeğim, güzellik” şeklinde mesajlar gelirken, beğeni yapanlar arasında Beren Saat’in de olduğu dikkatlerden kaçmıyor..

????

Hande Soral bir haftada saçından vazgeçti! Vildan Atasever'in yorumsuz yorumu, Melisa Şenolsun'un çiçekli pozu... 9

Bir süredir ortalarda görünmeyen Vildan Atasever ise yüzünün bir bölümünü gösteren siyah beyaz bir fotoğraf seçmiş. Yaptığı paylaşıma “Bir şey yazmam gerekiyor mu?” diyen oyuncunun yazmak için bir şey mi bulamadığı yoksa anlatmak istediği başka bir şey mi olduğu muallak. Ancak takipçileri “Sen yazmasan da olur, biz yazarız” şeklinde yorumları dikkat çekiyor…

2019 yılının Nisan ayında sürpriz bir nişanla şaşırtan oyuncu, kısa bir süre önce de nişanlısı Erkan Akdemir’den ayrıldığını duyurarak şaşırtmıştı.

Bir şey yazmam gerekiyor mu ?

Hande Soral bir haftada saçından vazgeçti! Vildan Atasever'in yorumsuz yorumu, Melisa Şenolsun'un çiçekli pozu... 10

Hande Soral son olarak TRT’nin Diriliş Ertuğrul dizisiyle ekranlara gelmişti. Oyuncu geçtiğimiz yıl dinlenmeyi seçti. Eşi İsmail Demirci ise Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisinde oynuyor. Hande Soral’ın kıvırcık saçıyla verdiği poz dikkat çekti. Zira oyuncu geçtiğimiz hafta tatildeydi ve paylaştığı fotoğrafıyla saçlarına Afrika örgüsü yaptırdığı görülmüştü. Bir haftada sıkılan oyuncunun saçlarını açtırdığı ve son haline de İngilizce olarak ‘Nihai hedef’ yazdığı görülüyor.

Final Destination ????

Hande Soral bir haftada saçından vazgeçti! Vildan Atasever'in yorumsuz yorumu, Melisa Şenolsun'un çiçekli pozu... 11