Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral, Kuzey Yıldızı setinde havasını attı!

Hande Soral, Kuzey Yıldızı setinde havasını attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Ordu ilinin Çambaşı Yaylası’nda çekimlerine devam edilmekte olan Kuzey Yıldızı dizisi, 2 haftalık aranın ardından 18 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümü ile yolculuğuna devam edecek.Dizinin setinde ise sürpriz bir isim vardı.

İsmail Demirci’nin ünlü oyuncu eşi Hande Soral, dizide Kuzey karakterinin kullandığı sarı renkli arazi aracı ile karlı bir ortamda poz verdi.

Hayranlarının büyük beğenisini kazanan Hande Soral’ın bu pozuna eşi İsmail Demirci kalp bıraktı. Aslıhan Güner de yine emojilerle beğenisini ifade etti.

Hayranlar ise yaptıkları yorumda “Karlar kraliçesi” lakabı taktı. Hande Soral, aşağıdaki fotoğrafı “Kış sevmem ama Kar severim” notu ile yayınlandı.

Hande Soral, Kuzey Yıldızı setinde havasını attı! 7

İsmail Demirci, yaptığı röportajda çekimlerin güzel gittiğini ama İstanbul’da kalan eşini özlediğini anlattı. Aralarda karşılıklı olarak gelip gitmeye çalıştıklarını anlatan İsmail Demirci, “Güzel çalışıyoruz, güzel gidiyor. Bir sıkıntımız yok. Seyirci sevdi dizimizi. İstanbul’a gidip gelme sıkıntımız var. Zamanla oturacak” diye konuştu.

Hande Soral da eşinin şehir dışında çalışması nedeniyle bir siteminin olmadığını vurguladı. Soral, “Bizim işimiz bu, ama tabii ki özlüyoruz. Özlemeden olmuyor. Ama gidiyoruz, geliyoruz, yapacak bir şey yok. Dizinin en büyük fanlarından birisiyim çok seviyorum, çok keyif alıyorum seyretmekte” dedi.