Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral ve İsmail Demirci’nin 5. yıl fotoğrafları o kadar samimi ki herkes bayıldı!

Hande Soral ve İsmail Demirci’nin 5. yıl fotoğrafları o kadar samimi ki herkes bayıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2017 yılında evlenmişlerdi Hande Soral ve İsmail Demirci çifti. Oyuncu çift, mutlu evlilikleri ile uzun süredir merakla takip ediliyorlar hayranları tarafından.

Farklı şehirlerde süren işleri nedeniyle uzun zaman da ayrı kalmıştı Hande Soral ve İsmail Demirci çifti. Bir dönem Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi için Ordu’da bulunan İsmail Demirci’nin ardından Hande Soral da Bir Zamanlar Çukurova dizisi için Adana’da çalıştı.

Çift, tatil günlerini denk getirmeye çalışarak zaman zaman İstanbul’da buluşup özlem gideriyordu. Bu keyifli anlarında kimi zaman magazincilerle karşılaşıyor kimi zaman da sosyal medyada sevinçli buluşmalarını paylaşıyorlardı. Sonunda Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılma kararı aldı.

İsmail Demirci’nin de Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bitti. Oyuncu çift yeniden bir araya geldi ve işlerine İstanbul’da ağırlık vermeye başladılar. Çiftin uzun zaman sonra gelen bebek haberi ise hayranlarını, yakınlarını çok sevindirdi. Çift, bu güzel haberi de herkesle instagram sayfalarından paylaştılar.

Oğulları Ali Demirci, 30 Mayıs 2022 günü dünyaya gelmişti. 4,5 aylık olan Ali’nin yüzünü göstermeseler de zaman zaman paylaşımlarında hayranlarına güzel sürprizler de yapıyor oyuncu.

Bu arada Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, 14 Ekim günü evlilik yıldönümlerini kutladılar. 14 Ekim 2017 tarihinde evlenmişlerdi. Hande Soral, 5. evlilik yıldönümlerinde instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Hande Soral ve İsmail Demirci'nin 5. yıl fotoğrafları o kadar samimi ki herkes bayıldı! 7

Beyazlar içindeki çiftin birbirlerine sımsıkı sarıldıkları bu samimi anları, hayranları tarafından da beğenildi. Fotoğraftan taşan sevgileri, aşkları, mutlulukları, heyecanları, takipçileri tarafından tebrik mesajlarıyla karşılandı. İsmail Demirci, eşinin bu paylaşımına “Seni seviyorum” notuyla karşılık verirken, İyilik dizisinde partneri olan Hatice Şendil de mutlu çifte nazar boncuklu bir emoji ile mesaj gönderdi.

Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinin bu samimi pozları da hayranları tarafından beğeni ve nazar emojili yorumlarla karşılandı.