Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Soral, yeni sezonda ekrana dönecek mi?

Hande Soral, yeni sezonda ekrana dönecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Soral – İsmail Demirci çifti uzun süren tatilin ardından yeniden İstanbul’a döndü. Çift sokakta kameralar tarafından görüntülendi. Maskelerini takan ve bu şekilde de röportaj yapan ünlü çift, tatillerinin iyi geçtiğini belirtti.

Hande Soral, evden çıkmamaya çaba harcadıklarını belirtirken o nedenle ekstra bir önlem almak durumunda kalmadıklarını söyledi. Yeni sezon projeleri sorulan Hande Soral, “Görüştüğümüz yerler var ama net bir şey yok” diye konuştu. Oyuncunun yeni sezonda ekrana dönmesini bekleyen izleyiciler için henüz verebileceği bir müjde yok.

Tatilde kalabalık bir aile olarak güzel günler geçirdiklerini anlatan Hande Soral, çok eğlendiklerini ifade etti. Evde vakit geçirmeye çok alışık olduğunu anlatan oyuncu, karantina sürecinin hayatlarından fazla bir şey değiştirmediğini anlattı.

Hande Soral, “Genel olarak dünyanın içinde bulunduğu durumla endişelenerek geçti, onun dışında ekstra bir şey yok” dedi. Hande Soral, Kuzey Yıldızı dizisi nedeniyle kocası İsmail Demirci ile uzun süre görüşemedikten sonra ortaya çıkan pandemi nedeniyle evde buluşabildiklerini anlattı.