Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’dan bir aylık olan oğulları Ali’nin sürpriz fotoğrafı geldi…

Hande Soral’dan bir aylık olan oğulları Ali’nin sürpriz fotoğrafı geldi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılında evlenen Hande Soral ve İsmail Demirci, mutlu evlilikleri ile sanat dünyasının dikkat çeken çiftiydi. İkili evliliklerinin ardından çocuk sahibi olmaya karar verdiler ve 30 Mayıs’ta oğulları Ali Demirci dünyaya geldi.

Henüz bir aylık olan oğulları Ali’nin yüzünü hiç göstermedi Hande Soral ve İsmail Demirci çifti. Ancak sevenleri, hayranları, takipçileri için sosyal medyadan zaman zaman yüzünü göstermeseler de oğullarını kısmen gösteriyorlar. Hastane odasında da yine kucaklarına aldıkları bir fotoğrafla Ali’nin gelişini duyurmuş ve mutluluklarını paylaşmışlardı.

Hamileliği boyunca, kendisi gibi bebek bekleyen annelere tavsiyelerde bulunan, yemek konusunda öğrendiği, doktorlarından edindiği bilgileri paylaşan Hande Soral, spor yapmayı da hiç ihmal etmiyor ve çeşitli video ve fotoğraflarla gün gün takipçileriyle buluşuyordu. Soral, doğumdan sonra da spora devam ettiğini yaptığı paylaşımlarla göstermekte.

Hande Soral'dan bir aylık olan oğulları Ali'nin sürpriz fotoğrafı geldi... 8

30 Mayıs’ta oğullarını kucaklarına alan çiftin evinde şimdi tatlı bir telaş var. Hande Soral’ın annesi, kızının yanından ayrılmıyor ve bebek bakımı için ona yardımcı oluyor. Hande Soral, zaman zaman annesinin yanında olduğunu gösteren fotoğraflarını sosyal medyadan takipçileri için yayınlıyordu.

Oyuncu, hafta içinde 1 aylık olan oğulları Ali Demir’in babasının kucağındaki bir pozunu paylaştı. İsmail Demirci, omuzuna yatırdığı oğlunu severken, bir aylık olmasını da kutluyorlardı ailecek.

Hande Soral, kahvaltı sofrasında çekilen baba oğulun pozlarını “1. ayımızı kutluyoruz” notuyla paylaştı. İşte baba oğulun sevgi dolu o anları…

Hande Soral'dan bir aylık olan oğulları Ali'nin sürpriz fotoğrafı geldi... 9