Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’dan partnerine tebrik! Fahriye Evcen, doğallığın dibine vurdu! İrem Helvacıoğlu neşe saçıyor!

Hande Soral’dan partnerine tebrik! Fahriye Evcen, doğallığın dibine vurdu! İrem Helvacıoğlu neşe saçıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Ünlü isimler, rol aldıkları yapımlarla birlikte sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyorlar. Hayranlarının paylaşımlarına beğeni ve övgü dolu yorumlar yağdırdı üç oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Hande Soral var…

Soral, bir süredir Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakteri ile ekranlara geliyor. Başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliği ile de hayranlarının övgü dolu yorumlarını alıyor.

Dizide Murat Ünalmış’ın hayat verdiği Demir ile yasak bir ilişki yaşayan Ümit arasında ipler geriliyor ama gerçek hayatta iki oyuncu, kamera arkasında iyi anlaşan rol arkadaşları.

Sonradan ekibe dahil olsa da Hande Soral, diğer oyuncularla birlikte samimi pozlarıyla dikkat çekiyor. Soral, Murat Ünalmış’ın 23 Nisan’daki doğum gününü de unutmadı ve partneri için instagram’dan aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Hande Soral'dan partnerine tebrik! Fahriye Evcen, doğallığın dibine vurdu! İrem Helvacıoğlu neşe saçıyor! 10

Fahriye Evcen ise 2017 yılından beri dizilerde yok ama gündemden de inmeyen bir isim olmayı başarıyor. Oyuncu, rol aldığı reklam filmleri ve sosyal medya hesabı sayesinde göz önünde.

Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen, 2 yaşına giren oğulları Karan’la vakit geçiriyor çoğunlukla. Kendisini yeni bir projede görmek isteyen hayranlarına da dizilere döneceğinin sinyalini vermişti.

Oyuncunun içine sinen bir proje olursa yeniden kamera karşısına geçmesi bekleniyor. Bu arada Evcen’in son dönemde sıklıkla makyajsız hallerini paylaştığı da gözlerden kaçmıyor.

Oyuncu bu kez, güneş ışıklarına karşı durarak daha da doğal bir poz vermekten de çekinmemiş. İşte Fahriye Evcen’in en doğal, günlük hali…

Hande Soral'dan partnerine tebrik! Fahriye Evcen, doğallığın dibine vurdu! İrem Helvacıoğlu neşe saçıyor! 11

Gelelim İrem Helvacıoğlu’na… Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu, bu kez Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı Seni Çok Bekledim ile ekranda.

Sen Anlat Karadeniz devam ederken, Helvacıoğlu’nun çok daha temkinli bir şekilde sosyal medyayı kullandığı görülüyordu. Oyuncunun Nefes karakterinin hassas bir konuyla ekrana gelmesinden dolayı, imajı yıkmamak için böyle davrandığı sanılıyor.

Dizi bittikten sonra çok daha samimi, enerjik ve esprili halleriyle sosyal medyada yer almaya başladı oyuncu.

Hande Soral'dan partnerine tebrik! Fahriye Evcen, doğallığın dibine vurdu! İrem Helvacıoğlu neşe saçıyor! 12

Aynı zamanda yeni dizisindeki rol arkadaşları da setin en hınzırı olarak görüyorlar onu. Esprili kişiliğiyle birlikte neşeli bir insan olduğu da paylaşımlarından anlaşılıyor.

Oyuncunun son iki paylaşımında da içindeki coşkusu, neşesi, adeta fotoğraflara yansımış…

Hande Soral'dan partnerine tebrik! Fahriye Evcen, doğallığın dibine vurdu! İrem Helvacıoğlu neşe saçıyor! 13