Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Soral’ın ‘aslında korkutucu değilmiş’ sözleriyle verdiği ders!

Hande Soral’ın ‘aslında korkutucu değilmiş’ sözleriyle verdiği ders!

tarafından ker_def

2 Şubat 1987 Bursa İngöl doğumlu olan Hande Soral, izleyici olarak gittiği Komedi Dükkanı programında sahneye çıkmış ve sonrasında oyunculuk teklifi alarak bu program sayesinde ismini duyurmuştu.

Küçük Kadınlar dizisinde Armağan karakteriyle beğenilen Soral, Böyle Bitmesin’de Nilay ve Yılanların Öcü dizisinde ise Fatma olarak öne çıktı.

Son olarak İsimsizler dizisinde Handan karakterine hayat veren oyuncu, geçen sene meslektaşı İsmail Demirci ile hayatını birleştirmişti.

Başarılarıyla göz dolduran Hande Soral Lady Magazine Ağustos sayısına kapak oldu. Sektörde kadın olarak var olmanın zor olduğunu söyleyen oyuncu “Bir kadın olarak var olmak kolay değil, her işe başlarken kendinizi bir savaşın ortasında buluyorsunuz aslında, işimin tek sevdiğim yanı işimi yaptığım an,kayıt ve stop anı, onun dışında yürütmen ve yönetmen gereken bir sürü denge var bence yorucu olan kısım o” diye konuştu.

Karşılaştığı zorluklar karşısında yılmadığını belirten güzel oyuncu “Herşeyin altından kalkabilecek güçte, sağlam ve savaşçı biriyim. Zeynayım ben” dedi.

ASLINDA KORKUTUCU DEĞİLMİŞ!

Hande Soral'ın 'aslında korkutucu değilmiş' sözleriyle verdiği ders! 7

Evliliğin hayatını değiştirmediğine değinen Soral “Biz de değişen hiçbir şey yok, aslında evlilik adı kadar büyük ve korkutucu değilmiş” dedi. Anne olmak istediğinin sinyallerini veren oyuncu “İnşallah çocuk sahibi oluruz…Onun çok planlı bir şey olduğunu düşünmüyorum, istiyoruz ama o ne zaman isterse gelir” diyerek anneliğe yeşil ışık yaktı.