Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Soral’ın Bir Zamanlar Çukurova’da kimi oynayacağı ortaya çıktı!

Hande Soral’ın Bir Zamanlar Çukurova’da kimi oynayacağı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılıklar yaşanırken, aynı zamanda yeni karakterler de diziye dahil olmaya devam ediyor. Vahide Perçin’in oynadığı Hünkar’ın ani ölümünün ardından dizideki bu boşluğu Nazan Kesal doldurmaya başladı bile. Ancak tabii gözler Hünkar’ı aramaya devam ediyor.

Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Kerem Alışık ve Melike İpek Yalova’nın rol aldıkları dizide yeni gelişmeler ve sürpriz isimler de diziye katılmaya devam edecek. Son olarak Nazan Kesal ile birlikte Furkan Palalı da diziye gelmişti.

Bir başka sürpriz ismin daha geleceği bir süre önce açıklanmıştı. Dizinin kadrosuna dahil olan Hande Soral, kısa bir süre önce, gelecek hafta Adana’ya giderek dizinin çekimlerine başlayacağını açıklamıştı.

Hande Soral'ın Bir Zamanlar Çukurova'da kimi oynayacağı ortaya çıktı! 7

Şimdi en büyük merak, Soral’ın hangi rolde oynayacağı. Hande Soral, bu konuda herhangi bir açıklama yapmazken, oynayacağı karakter ise esrarını korumaya devam ediyor.

Ancak, Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Soral, Ümit isimli bir karakterine hayat verecek. Henüz bu karakterin nasıl diziye dahil olacağı, kim ile ilişkilendirileceği gibi sorular gizemini koruyor.

Fakat Hande Soral’ın gelecek hafta kadroya dahil olmasının ardından muhtemelen bir kaç hafta içinde de kendisini dizide görme şansını elde edecek izleyici. Rol aldığı yapımlarda dikkat çeken oyunculuğuyla ön plana çıkan bir isim Hande Soral. Bakalım bu kez nasıl birini oynayacak?

Gelişmeleri biz de sizlerle paylaşıyor olacağız…