Ana sayfa Sosyal Medya Hangisi doğal? Gizem Karaca ve Fahriye Evcen’in fotosuna bak, Meriç Aral’a bak!

Hangisi doğal? Gizem Karaca ve Fahriye Evcen’in fotosuna bak, Meriç Aral’a bak!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya hesapları hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kimi ünlüler her fotoğraflarını adeta düşünüp, süslenip, giyinip, kurgulayıp çekerken, kimi ünlülerin ise makyaj, kıyafet, görünüm telaşı yaşamadan doğal hallerini paylaştıkları görülmekte. Bazı ünlüler var ki her fotoğraflarını milim milim inceleyip koydukları hissiyatı yaratıyorlar.

Üç güzel ve başarılı oyuncunun son paylaşımlarına hep birlikte bakalım. Yaptıkları paylaşımlar, takipçileri tarafından büyük bir merakla beklenen isimlerden ilki, Fahriye Evcen. Burak Özçivit ile evliliği ve sonrasında oğlu Karan’ı dünyaya getirmesiyle gündemde kalıyor oyuncu. Şu anda bir dizide veya başka bir projede yer almıyor. Reklam filmlerinde oynuyor. Fahriye Evcen’in güzelliği tartışılmaz. Ancak yaptığı paylaşımlara bakılınca, neredeyse hepsi makyajlı, özenli ve bilerek seçilmiş kıyafet ve ışık açılarıyla dikkat çekiyor. Evcen’in bu konuda özel bir çaba sarfettiği görülüyor.  Aşağıda son paylaşımını görebilirsiniz. Her ne kadar evde çekilmiş öylesine bir foto gibi dursa da Evcen’in poz verişi, makyajı, saçının yapılı olması, ortamda biraz kurgu havası estiriyor!
????

Hangisi doğal? Gizem Karaca ve Fahriye Evcen'in fotosuna bak, Meriç Aral'a bak! 9

Gelelim ikinci isme, Gizem Karaca. Oyuncu şu sıralarda bir dizide oynamıyor. Bir dönem sürekli sinema filmlerinde rol almayı tercih etmişti. Ekrana son olarak TRT1’de yayınlanan Şampiyon dizisiyle gelmişti. Şu sıralar yeni bir projesi olup olmadığı net değil. Gizem Karaca da Selfie (Öz çekim) yaptığı fotoğrafını paylaştı son olarak. Selfiş diye de not düşmüş paylaşımına. Onun da fotoğraf öncesi giyinip, süslenip, makyaj yaptığı görülüyor. Günlük doğal hali olmadığı anlaşılıyor. O da kurgulu bir fotoyu tercih etmiş.
Selfiş. ????????????

Hangisi doğal? Gizem Karaca ve Fahriye Evcen'in fotosuna bak, Meriç Aral'a bak! 10

Gelelim bir başka isme. Meriç Aral… Oyuncu şu sıralar tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle gündemde. Meriç Aral, yaptığı paylaşımlarda süse, püse, kıyafete çok da takılmıyor. Doğal haliyle poz vermekten de çekinmiyor. Oyuncu, yaşadığı mahallede arkadaşıyla sohbet ederken çekilen bir fotoğrafını yayınlamış. Köpeğini gezdirmeye çıkan oyuncunun günlük hali bu. Hiç bir kaygı, kurguyla da uğraşmadan çıkan fotosunu aynen paylaşmış.

Mahalle konseyi ????

Hangisi doğal? Gizem Karaca ve Fahriye Evcen'in fotosuna bak, Meriç Aral'a bak! 11