Ana sayfa Dizi Haberleri Hanımın Çiftliği, Cesur ve Güzel gibi iz bırakan dizilerin senaristinden yeni bir dizi projesi geliyor!

Hanımın Çiftliği, Cesur ve Güzel gibi iz bırakan dizilerin senaristinden yeni bir dizi projesi geliyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016-2017 sezonunda Elif Usman’ın senaryosunu yazdığı, Star TV’de yayınlanan ve Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatıltuğ’un başrollerinde yer aldığı Cesur ve Güzel dizisi ülkemizdeki başarısının ardından farklı dillere çevirilerek dünyanın pek çok yerinden yayınlanmaya devam etmişti.

Başarılı senarist Elif Usman, daha önce Hanımın Çiftliği, A.S.K, Kayıp, Tatlı Küçük Yalancılar, Ölene Kadar, Cesur ve Güzel, Pogresan covjek, Yeni Hayat ve Pera Palas’ta Gece Yarısı gibi pek çok seyircide derin izler bırakan diziye imza attı.

Elif Usman ülkemizde yerli ve yabancı dijital platformlar arasında kıyasıya bir içerik rekabeti yaşandığı ve peş peşe yeni platformların yayın hayatına başladığı bu günlerde yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Hanımın Çiftliği, Cesur ve Güzel gibi iz bırakan dizilerin senaristinden yeni bir dizi projesi geliyor! 7

Disney Plus’ın 14 Haziran’da sektöre kazandıracağı hareketliliğin yanı sıra TRT Dijital’in alt yapı çalışmaları da hızla devam ediyor. Yıl sonuna doğru eğlence pazarına girecek olan HBO da sektörü hareketlendirecek.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Nermin Eroğlu’nın yönetimindeki platform ilk yerli dizi projesini Ömer Özgüner’in şirketi OJO Pictures’tan aldı. HBO’nun senaryosunu çok beğendiği dizinin kod adı “Kör Noktası” olan projenin yönetmenliğini başarılı isim Ahmet Katıksız yapacak. Diziyi ise güçlü kalem Elif Usman yazacak. Projenin cast çalışmaları devam ediyor.