Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan İmirzalıoğlu hayranları çok heyecanlandı ama heyecan yarıda kaldı!

Kenan İmirzalıoğlu hayranları çok heyecanlandı ama heyecan yarıda kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en karizmatik aktörlerinden biri Kenan İmirzalıoğlu hiç kuşkusuz. Oyunculuktaki başarısı ve hiç göze batmayan özel hayatıyla çok sağlam bir duruş sergiliyor. Dün ortaya çıkan bir haber uzun zamandır ekranlarda olmayan İmirzalıoğlu’nun nihayet bir projeye evet dediğini iddia ediyordu.

Türkiye Kenan İmirzalıoğlu’nu 1997 yılında Best Model Of Turkey birincisi seçildiğinde tanıdı. Bir yıl sonra rol aldığı ilk dizisi Deli Yürek’te canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle hem oyunculuktaki yeteneğini kanıtladı hem de dizi dünyasına adım attı.

Yakışıklı oyuncu Deli Yürek’in ardından arka arkaya çok başarılı projelere imza attı. Alacakaranlık, Acı Hayat, Ezel ve Karadayı, hepsi de çok izlenen diziler oldu. İmirzalıoğlu 2018 yılında Mehmed Bir Cihan Fatihi adlı dizide II. Mehmed’i canlandırdıktan sonra 2020 yılında da Alef isimli BluTV dizisinde rol aldı. Ondan sonra da dizilere ara verdi.

Kenan İmirzalıoğlu hayranları çok heyecanlandı ama heyecan yarıda kaldı! 7

Bu arada evlenen ve bir kız babası olan İmirzalıoğlu, 2019 yılından bu yana Milyoner yarışmasını sunuyor. Ancak hayranları İmirzalıoğlu’nu çok uzun zamandır bir dizide görmek istiyor. Hayranlarının uzun süredir bu beklenti içinde yaşarken dün aldıkları bir haber büyük sevinç yaratı. Habere göre İmirzalıoğlu’nun yeniden ekranlara dönmeye karar vermişti.

Habere göre Kenan İmirzalıoğlu’nun rol alacağı dizinin adı Mahsusa Trablus idi. Gerçek bir ajan hikayesini konu edinecek olan dizinin ana karakterlerini Mustafa Kemal Atatürk, Enver Paşa ve Zenci Musa oluşturacak. İmirzalıoğlu ise dizide Kuşçubaşı Eşref karakterine hayat verecek.

Haberde uzun zamandır bir projede yer almayan İmirzalıoğlu’nun dizinin hikayesinden çok etkilendiği, projeye o yüzden “evet” dediği belirtiliyordu. Ancak haber doğru çıkmadı. İddianın doğru olmadığı belirtildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş sitesinde yazdığı haberde a23 Medya’nın patronları Raif İnan ve Uğur Veli’nin dizinin cast aşamasına henüz geçmediklerini ve hiçbir oyuncu görüşmesi yapmadıklarını belirtti.