Ana sayfa Sosyal Medya Hatalı Bay Yanlış kararından sonra Özge Gürel ne alemde!

Hatalı Bay Yanlış kararından sonra Özge Gürel ne alemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında izleyicilerle Fox TV ekranında buluşan Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile Özge Gürel birlikteliği büyük ses getirmişti. Özellikle sosyal medyada büyük bir ilgi gören ikili, milyonlarca hayranına da neşeli ve romantik anlar yaşattı.

Bay Yanlış dizisi reytingler nedeniyle final yaparak veda etti ama, Fox TV’de değil de başka bir kanalda yayınlansa belki de devam edebilirdi. Zira, bu sezon Fox TV dizilerinden çabuk vazgeçmek gibi bir strateji uyguluyor. Zaten elinde birçok dizisi olan Fox TV’nin Bay Yanlış’a final yaptırması da hayranlarını hem üzdü hem de büyük tepkiye neden oldu.

Aradan bir hayli zaman geçti. Özge Gürel de ortalıktan kayboldu. Ünlü oyuncu zaman zaman instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Ancak oyuncu, şimdilerde dinlenmekte ve yeni projeler için de gelen teklifleri değerlendirme süreci yaşıyor.

Sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun da Kanal D’de yayınlanan Yeni Hayat dizisini final yaptığını ve iki ünlü aşığın aynı kaderi yaşadıklarını da belirtmeden geçmeyelim. Bay Yanlış dizisi 14 bölüm ekranda kalabildi. Yeni Hayat ise ancak 9 bölüm yayınlandı.

Özge Gürel’in instagram paylaşımlarına da hayranlarından büyük ilgi var. Son paylaşımı ile de takipçilerini mutlu eden oyuncu, keyfinin de yerinde olduğunu bu fotoğrafı ile anlaştmış oldu.

Hatalı Bay Yanlış kararından sonra Özge Gürel ne alemde! 7