Ana sayfa Dizi Haberleri Hatalı karar veren Show TV’de bir dizi bitiyor 2 yeni dizi başlıyor!

Hatalı karar veren Show TV’de bir dizi bitiyor 2 yeni dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında bu hafta bir diziye veda edeceğiz. Özge Yağız ile Bora Akkaş’ın başrollerinde yer aldığı İçimizden Biri isimli dizinin final bölümü 19 Ekim Salı akşamı yayınlanacak.

Altıncı bölümüyle birlikte ekran ömrünü tamamlayan dizi eğlenceli hikayesi ile dikkat çekti. Başrol oyuncularının uyumu beğenilirken, dizinin reytinglerde düşük kalması final kararının alınmasına neden oldu. Geçen sezon tüm dizilerini yayından kaldıran Show TV’de yaz döneminde de büyük sıkıntı yaşadı.

Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli yapımlar sadece 8 bölüm sürdü. İçimizden Biri dizisi 6 bölümde havlu attı. Kanalın geçen sezon dizilerini bitirdiği zaman buna çok üzülebileceği bir ortamın oluşacağı tahmin edilmişti. Bu tahminler doğru çıkıyor.

Hatalı karar veren Show TV'de bir dizi bitiyor 2 yeni dizi başlıyor! 7

Üst üste dizilerine final yaptırmak durumunda kalan Show TV’nin güvendiği 2 yeni dizi kaldı. Henüz çekimleri devam eden ve fragmanları da yayınlanan dizilerin yayın tarihi netleşmedi.

Pazartesi akşamları izleyici ile buluşacak olan Üç Kuruş dizisi ile henüz günü belli olmayan Aziz dizisinin çok etkili olması bekleniyor.

Show TV ekranında bu hafta bir dizi bitiyor ama önümüzdeki günlerde 2 çok güçlü dizi başlayacak. Kanalın eski dizilerini aradığı gerçeği ise bu sezonun akılda kalan konusu olacaktır.