Ana sayfa Dizi Haberleri Hatırla Gönül dizisinde muhteşem işler yapılıyor!

Hatırla Gönül dizisinde muhteşem işler yapılıyor!

tarafından ker_def

hatirla-gonul1

Hatırla Gönül dizisi 5. bölümü izleyici de farklı bir tat bıraktı. Hatırla Gönül dizisinin 5. bölümüyle ilgili dikkat çekici bir yazı:

Elim, kolum bağlı; çaresizim, çaresiz…
Merve Yıldırım / ranini.tv

Kalbimin çarpıntısını dindiremiyorum, gözlerim dolu dolu, midemde ise kelebekler uçuşuyor. Heyecanlıyım, gerginim bir o kadar da mutluyum. Hatırla Gönül, 5. bölümüyle beni bambaşka bir yere götürdü. İliklerime kadar titredim, korktum, endişelendim fakat yine iliklerime kadar da tatmin oldum. Enfes bir bölümdü, var olun!

Geçen hafta Gönül ve Tekin’i öyle bir durumda bırakmıştık ve arkasından öyle bir fragman izlemiştik ki bu haftanın temposunu az çok tahmin ediyorduk. Öncelikle orman sahnesine bayıldım. Tekin’in öfkesi, Gönül’ün korkusu ekrandan çıktı kalbime oturdu. Her şey çok güzeldi de, Onur Saylak ne yaptı öyle? Yıllardır severek izlerim, oyunculuğunun inceliklerini bilirim ama yine de şaşırmaktan kendimi alamıyorum. Bir karakter daha ne kadar yükseltilebilir? Onur Saylak, Tekin karakterine delicesine inanmış. Yaşıyor, yaşatıyor ve kesinlikle yı-kı-lı-yor! Dilerim değeri bilinir, dilerim seyircisi daim olur…