Ana sayfa Sosyal Medya Havalı poz işte böyle olur! Burcu Kıratlı, Dilan Çiçek Deniz ve Gökçe Bahadır yaktı yine!

Havalı poz işte böyle olur! Burcu Kıratlı, Dilan Çiçek Deniz ve Gökçe Bahadır yaktı yine!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü kadın oyuncuların sosyal medyadaki havalı pozları ayrı bir ilgi görüyor. Takipçileri ünlü isimlerin alımlı pozlarına beğeni yağdırıyor ve kalp bırakıyor. Burcu Kıratlı, Dilan Çiçek Deniz ve Gökçe Bahadır da afili pozlarıyla dikkat çekti.

7 Melek isimli film projesi ile yeniden setlere dönüş yapan Burcu Kıratlı, halinden son derece memnun. Aşk ve Mavi dizisinde canlandırdığı Mavi karakteri ile ünlenen oyuncu uzun süre başka bir yapımda rol bulamamıştı. 7 Melek filmi Burcu Kıratlı adına iyi bir adım oldu. Kıratlı, sosyal medyada da etkileyici pozlarıyla göz dolduruyor. Yatak pozuyla dikkat çeken oyuncuya “Off çok güzelsin” diye yorumlar yapıldı.

Havalı poz işte böyle olur! Burcu Kıratlı, Dilan Çiçek Deniz ve Gökçe Bahadır yaktı yine! 9

Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinin ardından Alev Alev ile yeniden ekranlara dönüş yapan Dilan Çiçek Deniz, özel pozlarından birisini paylaştı.

“Hadi sen ve benim hakkımda konuşalım” notuyla pozunu yayınlayan ünlü oyuncuya hayranlarından 200 binin üzerinde beğeni geldi.

Havalı poz işte böyle olur! Burcu Kıratlı, Dilan Çiçek Deniz ve Gökçe Bahadır yaktı yine! 10

İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun ile pandemi öncesinde sahnelerde yer alan Gökçe Bahadır, en son Menajerimi Ara isimli diziye konuk oyuncu olmuştu.

Ünlü oyuncu, sosyal medyada ise alımlı fotoğrafını paylaştı ve takipçilerinin yüreklerini hoplattı.

Instagram’da 1,5 milyon takipçisi bulunan Bahadır’a hayranlarından “Bu ne güzellik” yorumları yapıldı.

Havalı poz işte böyle olur! Burcu Kıratlı, Dilan Çiçek Deniz ve Gökçe Bahadır yaktı yine! 11