Ana sayfa Dizi Haberleri Hayal kırıklığı mı olacak? Love 101 dizisinin ilk tanıtımı, sosyal medyada eleştiri konusu oldu!

Hayal kırıklığı mı olacak? Love 101 dizisinin ilk tanıtımı, sosyal medyada eleştiri konusu oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Netflix’in Hakan: Muhafız ve Atiye’den sonraki 3. orjinal Türk dizisi olan Aşk 101’in (Love 101) ilk teaser’ı yayınlandı.

Bir süredir çekimleri devam eden ve Ay Yapım imzalı olan dizinin tanıtımı merakla bekleniyordu.

Başrollerinde Kubilay Aka (Kerem), Mert Yazıcıoğlu (Sinan), Alina Boz (Eda), Selahattin Paşalı (Osman), İpek Filiz Yazıcı (Işık), Pınar Deniz (Burcu) ve Kaan Urgancıoğlu’nun (Kemal) rol aldığı Aşk 101, izleyicinin endişeli yorumlarıyla karşılaştı.

Bir süredir heyecanla beklenen dizinin tanıtımını izleyenler, sosyal medyada klişe bir okul dizisi olacağı endişesini yaşıyor.

Pek çok izleyici, fantastik ve gizemli bir yapım beklediklerini belirterek hayal kırıklığına uğradıklarını söylerken, kimileri de Çilek Kokusu, Kiraz Mevsimi gibi dizilere benzediği yorumlarını yapıyor.

Hayal kırıklığı mı olacak? Love 101 dizisinin ilk tanıtımı, sosyal medyada eleştiri konusu oldu! 7

Klasik Türk dizi mantığını, Netflix’in dizisinde görmek istemediklerini belirten izleyiciler, “Hakan: Muhafız’a benzemez inşallah” şeklinde yorumlar da yapmaktalar.

Daha önce yayınlanmış okul dizileri mantığı içinde bir dizi olma ihtimali, izleyenlerin beklentilerini hayal kırıklığına uğratabilir. Henüz ilk tanıtımla dizi hakkında net bir fikir sahibi olmak zor olsa da izleyiciler endişelerini dile getirmekteler.

Tabii tüm bu yorumlar, henüz çekimleri devam eden dizi için haksız eleştiriler de olabilir. İlk bölümlerin yayınlanmasıyla bu endişeler son bulur mu yoksa tahminler doğru mu çıkar izleyip göreceğiz ama yapılan yorumlarda her şeye rağmen son dönemin başarılı genç isimlerini bir araya getiren diziyle ilgili umutlar da devam ediyor.

İşte dizinin ilk tanıtımı: