Ana sayfa Dizi Haberleri Hayal Köseoğlu, aslında Ufak Tefek Cinayetler’de oynamadı

Hayal Köseoğlu, aslında Ufak Tefek Cinayetler’de oynamadı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ufak Tefek Cinayetler dizisi 2018 yılında 2. sezonunun daha başlarında düşen reytingleri nedeniyle ekrana veda etmişti. Aslında çok iyi başlayan dizi, bir süre müthiş tempo ile ilerlemiş, 15 bölümden sonra senaryosuna yönelik eleştiriler artmış, sonra yeniden toparlamış ve 3. sezonunda ise yeni karakterler ve hikayenin farklılaşması izleyicilerin tepkisine sebep olarak yayından kaldırılmıştı.

2 sezonda toplam 45 bölüm süren Ufak Tefek Cinayetler, dizisinin serüveni 24 Ekim 107 tarihinde başladı ve 11 Aralık 2018’de son buldu. Dizide polis Derya karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu ile komiser Kemal olarak ekrana gelen Tansu Biçer, ayrı bir yere sahipti. Hayal Köseoğlu du youtube’da katıldığı Senaryo Sohbetleri programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Yönetmen Bora Talat Oyacı, Hayal Köseoğlu ve Tansu Biçer’in sahnelerini çok beğendiğini ve diziyi izlerken de hep o sahnelerin gelmesini beklediğini söyledi. Hayal Köseoğlu ise Ufak Tefek Cinayetler’in çok iyi bir dizi olduğunun altını çizdi.

Derya karakteri ile akıllarda kalan oyuncu, “Gerçekten çok iyi bir görüntü yönetmenimiz vardı. Çok iyi çekildiğini düşünüyorum. Orada da cast uyumu vardı. O çok önemli, en önemli şeylerden birisi bence. Orada da inanılmaz bir enerji tutması vardı. Yönetmen, ekip, oyuncular arasında. Başarısının sırrının bu olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Hayal Köseoğlu, aslında Ufak Tefek Cinayetler'de oynamadı 7

Derya ve Kemal’in yer aldığı dizinin aksiyon dolu anları aslında genel hikayeden çok ayrılıyordu. Bu duruma dikkat çeken Hayal Köseoğlu, “Ben aslında Ufak Tefek Cinayetler’de oynamadım. Ben aslında polisiyede oynadım” diyerek dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, sahnelerde sadece Tansu Biçer’i gördüğünü ve birlikte çalışmaktan da keyif aldığını, çok rahat geçtiğini söyledi.

Dizinin setinde ekibin çok eğlenceli ve uyumlu olduğunu anlatan Hayal Köseoğlu,, kendisine bir yükü olmayan çok keyif aldığı bir iş olduğunu sözlerine ekledi.