Ana sayfa Sosyal Medya Hayaller ve Hayatlar dizi seti kadın dayanışmasının güçlü bir örneği gibi oldu!

Hayaller ve Hayatlar dizi seti kadın dayanışmasının güçlü bir örneği gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, Bein Connect platformunda yayınlanmakta olan Hayaller ve Hayatlar isimli dizinin kadrosunda yer alıyor. Dizide Melike karakterini canlandıran tecrübeli oyuncu, 1974 yılında Ankara’da dünyaya geldi.

1998 yılından bu yana kariyer basamaklarını birbirinden farklı rolleri canlandırdığı projelerle çıkan Yeşim Ceren Bozoğlu, bir dönem fazla kiloları ile de gündemden düşmüyordu. Oyuncu o dönemi atlattı ve artık arzu ettiği fiziğe kavuştu… Bu süreçte hem mide ameliyatı geçiren oyuncu hem de dirayetli durdu ve kilo verme konusunda zorlukları bir bir aşmasını bildi.

Hayaller ve Hayatlar dizi seti kadın dayanışmasının güçlü bir örneği gibi oldu! 9

Kilo verme sürecini internette açtığı bir site ile de herkesin ilgisine sunan oyuncu, bu sorunu yaşayan kadınların kendisinden ilham almasını amaçlıyor. Kadın haklarının ülkemizde büyük sorun olarak devam ediyor olmasına rağmen, Yeşim Ceren Bozoğlu’nun sözleri umut aşılıyor.

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk gibi genç ve başarılı kadın oyuncularla başrolünde yer aldığı Hayaller ve Hayatlar projesinden de çok memnun olan oyuncu, iyi bir arkadaşlık ortamı oluşturduklarını söyledi.

Hayaller ve Hayatlar dizi seti kadın dayanışmasının güçlü bir örneği gibi oldu! 10

Rol arkadaşı Melisa Aslı Pamuk’un reklam anlaşmasının tanıtımında yer alan ve arkadaşına övgülerde bulunan Yeşim Ceren Bozoğlu, kadın hakları konusunda da önemli sözler söyledi.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncuya hem iyi geldiği hem de kadınların mücadelesi konusunda motivasyonunu artırdığı da sözlerinden anlaşılıyor. Melisa Aslı Pamuk’un özel anlaşmasında yer alarak arkadaşına destek olan ve ondan övgü dolu sözlerle bahseden Yeşim Ceren Bozoğlu, bu dayanışmanın bir örneğini sergiledi.

Hayaller ve Hayatlar dizi seti kadın dayanışmasının güçlü bir örneği gibi oldu! 11

Yeşim Ceren Bozoğlu, Anadolu coğrafyasındaki kadınların sembolünün Zümrüdüanka kuşu olduğunu söyledi. Oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Zümrüdüanka bu coğrafyada çok önemli bir sembol. Bu coğrafyanın kadınlarının ruhunda olan bir sembol. Çünkü bizi öldürmeyen Allah güçlendiriyor. Ne acılar yaşanıyor bu topraklarda, buna rağmen hayatı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Ben çok ümitliyim gelecekten hem kendi adıma hem de ülkemdeki bütün kadınlar adına çok ümitliyim.”