Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisi 15. ve 16. bölümlerinde heyecan yükseldi!

Hayaller ve Hayatlar dizisi 15. ve 16. bölümlerinde heyecan yükseldi!

tarafından ker_def

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, beIN ORIGINALS dizisi Hayaller ve Hayatlar, on beş ve on altıncı bölümleriyle dijital içerik platformu beIN CONNECT’te yayınlanmaya devam ediyor.

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan “Hayaller ve Hayatlar” her hafta yeni bölümleriyle izleyicilerini mutlu ediyor. Dizinin ne kadar süreceği belli değil ama 15. ve 16. bölümü de 7 Nisan perşembe günü yayınlandı. Peki iki bölümde de neler oldu?

Hayaller ve Hayatlar dizisinin 15. Bölümünde yaşananların detayı şöyle: Dicle, sırrını en yakın arkadaşlarından daha fazla saklayamayacağına karar verir. Nihayet itiraf ettiğinde kızlar kendilerinden sır saklanmasına içerlerler. Setenay, Emre’ye söyleyemediklerini Dicle ve Melike’ye söylemeye karar verir. Güneş’in başına gelenler bile Meryem ile ilgili yaptığı araştırmaları durdurmaya yetmez. Setenay ikinci kez terk edilmenin acısı ile kendini kuaföre atar.

16. bölümde ise şu gelişmeler var: Güneş, kaybettiği dosyanın kopyasını arşiv odasındaki karmaşada bulmakta kararlıdır. Dicle, Sergen’e gerçekte bir nişanlısı olmadığını itiraf etmek ister. Setenay kendi yöntemleri ile Emre’yle yüzleşmeye karar verir. Yiğit ve Melike gelecekleri konusunda önemli bir fikir ayrılığına düşer. Güneş’in gecesi hiç beklemediği bir yerde biter.