Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayaller ve Hayatlar dizisi birçok izleyicide bağımlılık yaptı!

Hayaller ve Hayatlar dizisi birçok izleyicide bağımlılık yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Bein Connect’te yeni bölümleri yayınlanan Hayaller va Hayatlar dizisi çok ilgi çeken bir yapım oldu. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerinde yer aldığı diziye yönelik ilgi sosyal medyadaki izleyici yorumlarına yansıyor.

Her bölümüyle hayranlarını etkileyen Hayaller ve Hayatlar’ın bağımlılık yaptığını sosyal medyaya yansıyan yorumlardan anlayabilirsiniz. Diziyi severek izlediklerini belirten birçok izleyici yorumu var. Dicle ve Sergen karakterlerini çok tatlı bulan hayranlar, senaristler Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’a da böyle güzel bir hikaye oluşturdukları için teşekkür ediyor.

İlk bölümü 17 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan ve o günden bu yana da 18 bölümü izleyici ile buluşan Hayaller ve Hayatlar’ın daha ne kadar süreceği belli değil. Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizinin uzun süreli olmasını isteyen hayranlar, sosyal medyadan yapım ekibine baskıyı sürdürüyor.

Bir izleyici şu yorumda bulundu: “Severek izliyorum, hafif gizemli yanı da merak uyandırıcı. Sulu zırtlak değil. Ağlak tiplerden gına geldiği için dayanamayıp bırakıyordum dizileri. Böyle devam.”

Hayaller ve Hayatlar dizisi birçok izleyicide bağımlılık yaptı! 7

Dizinin hikayesinin çok güzel ilerlediğini belirten izleyiciler, hem oyuncuların hem de senaryonun çok başarılı olduğunu düşünüyor. Peki hikayede neler olacak?

Güneş gizemleri çözmeye her geçen gün daha çok yaklaşırken diğerleri ilişkilerini yoluna sokmaya çalışıyor. Hayaller ve Hayatlar dizisi yeni bölümleriyle Bein Connect platformunda geniş bir hayran kitlesini kendisine çekmeyi sürdürüyor.