Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayaller ve Hayatlar dizisinde 17. ve 18. bölümler yayınlandı!

Hayaller ve Hayatlar dizisinde 17. ve 18. bölümler yayınlandı!

tarafından ker_def

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar”, on yedinci ve on sekizinci bölümleriyle dijital içerik platformu beIN CONNECT’te!

Çekimlerinin devam ettiği ifade edilen dizinin başrollerinde Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz yer alıyor… Dizinin kaç bölüm daha süreceği ise henüz açıklanmadı…

Birçok izleyicinin merakla beklediği yeni bölümlerin yayınlanmasına da perşembe günleri devam ediyor. Her hafta perşembe günleri iki bölüm birden yayınlanıyor. 14 Nisan günü de 17. ve 18. bölümler Bein Connect platformunda paylaşıldı.

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan “Hayaller ve Hayatlar” dizisinin yeni bölümlerinde neler olacak? İşte detaylar:

17. Bölüm; Setenay, hayatında ilk kez kuralları çiğner ve zor durumda kalır. Genç kadının yanında Emre vardır. Güneş’in başı, düşündüğünden de büyük bir derde girmiştir. Sergen, Dicle’nin nişan oyununu ne kadar daha sürdüreceğini merak etmektedir. Alaz ise hiç beklemediği bir anda müthiş bir şey yaşar. Emre’nin ödemesi gereken bedel ağırdır.

18. bölüm ise; Dicle, Sergen’in hislerini anlamaya çalışır. Mehveş’in Güneş’e kötü bir sürprizi vardır. Güneş’in aklı ise ilk defa bambaşka bir yerdedir. Setenay, öfkesini kontrol etmekte zorlanır. Güneş, Meryem’le ilgili yeni bir ipucu elde eder.