Ana sayfa Dizi Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisinde Bein Connect hatasının cezasını çekiyor!

Hayaller ve Hayatlar dizisinde Bein Connect hatasının cezasını çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformunda yayınlanan ve 26. bölümü ile birlikte geçen ay izleyicilerine veda eden Hayaller ve Hayatlar dizisi büyük sorun oldu… İlk olarak dizinin ikinci sezonunun çekilmesi için her şey ayarlanmış ve 26. bölümün yayınlanmasından bir hafta sonra da ekip sete çıkarak 13 bölümlük bir sezon daha çekecekti.

Ancak Bein Connect platformu yetkililerinin yaşadığı kararsızlığın bir sonucu olan ilk başta dizinin final yaptığı duyurusu herkesi şaşkınlığa çevirdi. Geniş bir hayran kitlesi bulunan ve yurt dışında da büyük ilgi çeken dizi için gelen talepler sonucu Bein Connect , bir sezon daha devam etmesi için karar aldı.

Ancak bu seferde oyuncuların durumu yeni bir krize neden oldu. Bein Connect’in yeni sezon çekimlerini iptal etmesi sonrasında oyuncular da kendilerine gelen teklifleri değerlendirerek yeni görüşmeler ve planlar yaptı. Bu süreçte atılan adımlar sonucu bazı oyuncuların takvimi ile Hayaller ve Hayat’ın yeni bölümlerinin çekilmesi için planlanan takvimde çakışmalar yaşandı.

Bein Connect 13 bölümlük bir sezon için yapımcıdan istekte bulunsa da, oyuncuların durumu buna uygun olmayınca dizinin çekimleri bir kez daha ertelendi. Bazı oyuncular sınırlı bir zaman ayırabileceklerini ve daha az bölüm çekilmesini önerse de platform yetkilileri için bu durum kabul edilebilir olmadığı için dizinin akıbeti yeniden belirsiz bir hale geldi.

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Ekin Mert Daymaz, Yusuf Çim ve Serkay Tütüncü’nun başrollerinde yer aldığı dizinin durumu belirsiz ve şimdilik uygun bir ortam oluşturulması için arayışlar devam ediyor.