Ana sayfa Sosyal Medya Hayaller ve Hayatlar ile ekrana gelmeye hazırlanan Melisa Aslı Pamuk sosyal medyada kural bozdu!..

Hayaller ve Hayatlar ile ekrana gelmeye hazırlanan Melisa Aslı Pamuk sosyal medyada kural bozdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2012 yılında Yer Gök Aşk isimli projede ‘Sevda’ karakteri ile yer alan Melisa Aslı Pamuk, o tarihten bu yana birbirinden önemli yapımlarda bulundu. Başarılı performansının yanı sıra güzelliği ile de geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu özel hayatı ile değil yaptığı işlerle göz önünde olmayı tercih eden bir isim.

Bir yıla yakın bir süredir meslektaşı Mustafa Mert Koç ile aşk yaşayan oyuncu 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle sosyal medyada kural bozdu ve sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde sevgililerin evlilik yolunda ilk adımı attıkları ve birlikte yaşamaya başladıkları haberleri magazin basınında yer almıştı. Hayranları tarafından birbirine çok yakıştırılan oyuncu çiftin fotoğrafları da sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Hayaller ve Hayatlar ile ekrana gelmeye hazırlanan Melisa Aslı Pamuk sosyal medyada kural bozdu!.. 9

Kurt Seyit ve Şura dizisindeki ‘Ayşe’ karakteri ile hatırlanan, Kara Sevda dizisindeki ‘Asu’ ile büyük çıkış yapan Melisa Aslı Pamuk, Çarpışma dizisindeki ‘Cemre’ karakteriyle de yine etkili performansını ortaya koymuştu.

2020 yılında çok umut bağlanan Yeni Hayat isimli dizi beklentilerin altında reyting alınca yayından kaldırılmıştı. Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak çok iyi bir iş çıkartan oyuncu, Hayaller ve Hayatlar isimli yapımla 17 Şubat’tan itibaren  Bein Connect’de hayranlarıyla buluşacak.

Hayaller ve Hayatlar ile ekrana gelmeye hazırlanan Melisa Aslı Pamuk sosyal medyada kural bozdu!.. 10

NGM Media yapımcılığındaki Hayaller ve Hayatlar’ın kadrosunda Melisa Aslı Pamuk ile birlikte Özge Gürel, Aybüke Pusat ve Yeşim Ceren Bozoğlu rol alıyor. Dizide, hayalleriyle hayata kafa tutan 4 kadının hikayesi anlatılıyor. dokunacak.

Tanıtımları büyük ilgi gören, izleyicilere keyif dolu ve gizemli bir seyir zevki vadeden dizi, ilk bölümüyle 17 Şubat Perşembe günü dijital içerik platformu beIN CONNECT’te izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Hayaller ve Hayatlar ile ekrana gelmeye hazırlanan Melisa Aslı Pamuk sosyal medyada kural bozdu!.. 11