Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayallerim, Babam ve Ben isimli yeni Kanal D dizisinde iki büyük ayrılık!

Hayallerim, Babam ve Ben isimli yeni Kanal D dizisinde iki büyük ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D, gelecek sezon için etkili diziler hazırlamaya devam ediyor. Sadakatsiz’in bitmesinin ardından kanalın elinde 4 dizi kaldı… Arka Sokaklar, Yargı, Üç Kız Kardeş ve Camdaki Kız dizileri gelecek sezonda da devam edecek. Kanal D’nin bu dizilerin yanı sıra güçlü yapımlarla hazırlıklarına devam ettiği de biliniyor.

Hayalleri, Babam ve Ben isimli dizinin de yeni sezonda çok etkili bir proje olması beklentisi hakim. Dizide yaşanan gelişmeler ise dikkatleri çekiyor. Hem hikayeye yeni isimler katılıyor hem de anlaşma sağlanan bazı isimler ile yollar çeşitli nedenlerle ayrıldı.

Berrak Tüzünataç ile Ozan Dolunay ikilisinin başrolünde yer alacağı yeni Kanal D dizisinde yönetmen değişikliği yaşandı. Cevdet Mercan, kendi prodüksiyon şirketini kurdu ve dizinin ekibinden ayrıldı. Yerine ise yapımcı Focus Film, Özlem Gürhan ile anlaşma sağladı.

Hayallerim, Babam ve Ben isimli dizide ikinci ayrılık ise oyuncu kadrosunda yaşandı. Cevdet Mercan’ın ardından Tansel Öngel’in de dizi ile ilk başta anlaşma sağlamış olsa bile, kadroda yer almayacağı ortaya çıktı.

Hayallerim, Babam ve Ben isimli yeni Kanal D dizisinde iki büyük ayrılık! 7

Tansel Öngel, Cevdet Mercan’ın ardından hikayeden ayrılan ikici isim olarak öne çıkıyor. En son Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Naci karakteri ile büyük ilgi çeken oyuncu, çekimler bittiği için şimdi yeni proje görüşmeleri yapıyor.

Hayallerim, Babam ve Ben isimli diziye katılan bir başka ünlü isim ise Hazar Motan oldu… Genç oyuncu, en son Kanunsuz Topraklar dizisinde Fındık Hatçe isimli karakteri canlandırmıştı.