Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün dizisi, çok özel kadrosuyla kalbinizi fethetmeye geliyor!

Hayat Bugün dizisi, çok özel kadrosuyla kalbinizi fethetmeye geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Hayat Bugün, ilk tanıtımı ile izleyiciden büyük beğeni aldı! Netflix’te yayınlanan New Amsterdam dizisinin ilk uyarlaması olarak da konuşulan Hayat Bugün dizisinin oyuncu kadrosu da merakları arttırıyor…

O3 Medya tarafından hazırlanan dizi, Show TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olmaya şimdiden aday! Dizinin kadrosu ile birlikte son dönemde hastane dizilerine olan ilgi nedeniyle izleyicinin beğeneceği bir yapım olması bekleniyor.

Kanalın yayınladığı tanıtıma gelen yorumlara bakıldığında, daha önce başka dizilerde bambaşka rollerde görmeye alıştığı oyuncuları izleyicinin doktor rolüne çok yakıştırdıkları görülüyor.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir’in yer aldıkları dizide ayrıca Mert Denizmen ile birlikte usta oyuncu Şerif Erol da Hayat Bugün’ün öne çıkan karakterlerine hayat verecekler.

Hayat Bugün dizisi, çok özel kadrosuyla kalbinizi fethetmeye geliyor! 7

Dizinin henüz yayın tarihi belli değil ancak gelen yayının ardından izleyenler merakla beklemeye başladı. Hayat Bugün dizisi, hastanede geçen hikayesi ile aksiyonu yüksek sahneleriyle de önümüzdeki günlerde çok konuşulacak.

Mucize Doktor’dan sonra Kasaba Doktoru dizisi, hastane temalı dizileri özleyenler için ilaç gibi gelmişti. Bu kez, içinde doktor-hasta, hastane, aşk, acı, dram, aksiyon, neşe, duygusal sahneler barındıran bir başka hastane temalı dizi Hayat Bugün yakında geliyor…

İşte izleyiciyi heyecanlandıran o tanıtım…

David Schulner’in hem yaratıcılığını hem de yapımcılığını üstlendiği ‘New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olan ‘Hayat Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uyarlama senaryo Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından kaleme alınıyor.

Sezonun iddialı projesi ‘Hayat Bugün’ün konusu ise şöyle;

Başhekim Barış Güvener, İstanbul’un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi’ne atanır. Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlanır. Barış; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, hem de tek tek kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için zorlu bir savaşa girecektir.

İmkansız aşklar, kıymetli dostluklar ve dokunaklı hayat hikayelerinin yolu Hisarönü Hastanesi’nden geçerken; Barış, sevginin gücüne, umuda ve adanmışlığa bizi yeniden inandıracak ve hastanenin kapılarını İstanbul’da yaşayan herkese açacak!

Ekran yolculuğu için gün sayan “Hayat Bugün” farklı hikayesi ve güçlü isimleri ile çok yakında Show TV’de.