Ana sayfa Sosyal Medya Hayat Bugün dizisindeki doktor Suzan, Hazar Ergüçlü için kariyerinde bir ilk!

Hayat Bugün dizisindeki doktor Suzan, Hazar Ergüçlü için kariyerinde bir ilk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün isimli yeni dizi 19 Ekim Çarşamba akşamı başlayacak ve etkili oyuncu kadrosu, farklı hikayesi ile milyonları etkilemeye çalışacak. Dizinin başrollerinden birisi de Hazar Ergüçlü oldu. Dizide Doktor Suzan karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, hem heyecanlı hem de böyle bir hikayede yer aldığı için çok mutlu.

İnsanları iyileştirmek ve sorunlarını çözmek için uğraşan doktorların hikayesinin anlatılacağı dizi, herkese iyi gelecek bir proje olarak gözüküyor. Hazar Ergüçlü, kendi yapısına uymayan ve çok farklı bir karakteri canlandıracağını söyledi. Suzan karakteri mesafeli ve duygularını belli etmeyen bir kadın.

Hayat Bugün dizisindeki doktor Suzan, Hazar Ergüçlü için kariyerinde bir ilk! 7

Oyuncu heyecanını anlatırken, kendisi için de Hayat Bugün dizisinin yeni bir deneyim olacağından bahsetti. Hazar Ergüçlü, yeni dizisi Hayat Bugün için şunları söyledi:

“Benim kendi yapıma çok da uymayan, benden çok farklı bir karakteri oynayacağım televizyonda. Suzan mesafeli, duygularını çok belli etmeyen bir karakter. Çok heyecanlıyım, yeni bir deneyim olacak.”

Suzan karakteri hem katı birisi hem de ağzından laf alınması pek de mümkün olmayan birisi. İnsanlarla mesafeli durmayı seven Suzan, bu haliyle Hazar Ergüçlü’ye pek de benzemiyor.

Ünlü oyuncu, “Duygularına hakim olamadığı için biraz mesafeli olmaya çalışan bir doktor” diyerek karakteri hakkında detay da verdi.