Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayat Bugün ve Kızılcık Şerbeti’nin ardından Show TV yepyeni bir dizi atağı daha yapıyor!

Hayat Bugün ve Kızılcık Şerbeti’nin ardından Show TV yepyeni bir dizi atağı daha yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV birbiri ardına dizi atakları yapmaya devam ediyor. Hayat Bugün ve Kızılcık Şerbeti dizileri yeni başladı. İki dizinin de dikkat çeken hikayeleri bulunuyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizisiyle perşembe rekabetinde birincilikler elde eden Show TV, Hayat Bugün’ün çarşamba günleri iyi oranlar elde etmesinden de memnun. Ancak Kızılcık Şerbeti dizisinin ekran başlangıcı pek iyi olmadı.

Şimdi de Show TV ekranında yeni dizi Güzel Günler için heyecanlı bir bekleyiş başladı. Naif bir aile dizisi izlemek isteyenler için 6 Kasım Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Güzel Günler, iyi bir alternatif olacaktır. Dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman aile dizisi kavramından yola çıkılarak hazırlanan yapımın, bu tür dizileri seven kitleyi kendisine çekme ihtimali bir hayli yüksek gözüküyor.

Hayat Bugün ve Kızılcık Şerbeti'nin ardından Show TV yepyeni bir dizi atağı daha yapıyor! 8

Ancak, Güzel Günler dizisi çok sert bir rekabete naif hikayesi ile direnebilecek mi? Çünkü pazar günleri Yargı ile Teşkilat dizilerinin müthiş bir reyting rekabetine şahit oluyoruz. Ayrıca, Fox TV ekranında Tozluyaka dizisi de kendi kitlesini oluşturdu ve devam edebilecek gücü buldu. atv’nin Gül Masalı dizisini önceki hafta düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırdığını da unutmamak lazım.

‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ gibi televizyon tarihine damgasını vurmuş, hafızalarda yer etmiş dizilerin yazarı ve yapımcısının imzasını taşıyan ‘Güzel Günler’ farklı bir yapım olacak.

Hayat Bugün ve Kızılcık Şerbeti'nin ardından Show TV yepyeni bir dizi atağı daha yapıyor! 9

Sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini ekrana taşıyacak ‘Güzel Günler’in oyuncu kadrosunda usta ve genç isimler bir arada yer alıyor. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler’i bir araya getiren ‘Güzel Günler’ izleyicilerin yeni favorisi olacak.

İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan ‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzasını taşıyor.

Güzel Günler ilk bölümüyle 6 Kasım Pazar saat 20.00’de Show TV’de!