Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Gibi dizisi daha başlamadı ama Cannes’daki görkemli gecede görücüye çıktı…

Hayat Gibi dizisi daha başlamadı ama Cannes’daki görkemli gecede görücüye çıktı…

tarafından zk zk

15-17 Ekim tarihleri arasında, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en prestijli televizyon fuarı MIPCOM’da “Hayat Gibi” dizisi, televizyon dünyasının ünlü dağıtımcı ve alımcılarının beğenisine sunuldu.

Her yıl TV sektöründen binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen fuarın bu yılki Türk yıldızları Songül Öden ve Birkan Sokullu oldu.

Yabancı basının yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncular, çok sayıda dergi ve gazeteye röportaj verdiler, kırmızı halıda objektif karşısına geçtiler.

Yurt dışı satışları FNGCD (FOX Networks Group Content Distribution) tarafından gerçekleştirilen dizi, dünyanın dört bir yanından satın alımcılar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Hayat Gibi dizisi daha başlamadı ama Cannes'daki görkemli gecede görücüye çıktı... 8

CANNES’DA “HAYAT GİBİ” DİZİSİ İÇİN MUHTEŞEM TANITIM!

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın, yönetmenliğini Merve Girgin’in üstlendiği ve Amerika’nın 1 numaralı drama dizisinin uyarlaması olan “This Is Us” için FOX, fuar kapsamında özel bir gece düzenledi.

Songül Öden ve Birkan Sokullu, Cannes’da “Hayat Gibi” dizisine özel düzenlenen gecede 21st Century FOX, FOX Networks Group Türkiye ve MEDYAPIM’ın üst düzey yöneticileri, tüm dünyadan dağıtımcı ve alımcılar ile biraraya geldi.
Yüksek sayıda katılım gerçekleşen gecede, tüm davetlilerin ilgi odağı olan “Hayat Gibi” oyuncuları, misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. “Bizim Hikaye” dizisinin oyuncusu Nesrin Cavadzade de davete katılım gösterdi.

Hayat Gibi dizisi daha başlamadı ama Cannes'daki görkemli gecede görücüye çıktı... 9