Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı dizisinin başarısı bakın nereden geliyor!

Hayat Şarkısı dizisinin başarısı bakın nereden geliyor!

tarafından ker_def

hayatsarkisi2

Reytingler sizin için kaygı yaratıyor mu?

Ecem Ö.: Elbette. Reyting raporları bir nevi karne gibi. Ve biz bu karneyi aldığımızda üzerine düşünüyor, bölümün muhasebesini yapıyoruz.

Ünlü olmak özgürlüğü kısıtlıyor

Ünlü hissediyor musunuz kendinizi?

Tayanç A.: Hayır, ben ünlü değilim. Tanınan biriyim. Ünlü olsam yolda rahat yürüyemez, bir kafede rahatça oturamazdım. Ünlü olmak, özgürlüğü kısıtlıyor. Tanındığım için insanların fotoğraf çektirme talepleri oluyor. Mesela bir defasında cenazedeydim, fotoğraf çektirmek istediler benimle. Kırmadım çektirdim. Beni görmek için ikinci bir şansları olmadığını düşünerek isteklerini anlayışla karşılıyorum. Mutluluğuma nasıl ara verip fotoğraf çekiliyorsam acı bir günümde de onları kırmayıp fotoğraf çektiriyorum. Rahmetli Amy Winehouse “Ünlü olursam kaldıramam ve bu iş erken biter” demişti. Ben onun kadar karamsar değilim ama onun ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Ama ekran karşısında değilken de insanların yaptığım işten dolayı saygı duyarak hatırlayacağı biri olmak isterim. Kimler kimler vardı ünlü dediğimiz ama şimdi aklımızın ucuna dahi gelmeyen. Önemli olan kalıcı olmak. Sonuçta suya imza atmak için gelmedik dünyaya.

Ecem Ö.: Tayanç’ın dediği gibi mesleğimizin getirisi olarak tanınıyoruz ama biz de insanız. Ben hem oyuncuyum hem anneyim hem de evimin kadınıyım. Yeri geldiğinde evdeki fasulyenin eksikliğini gidermek zorundayım.