Ana sayfa Hayat Yolunda dizisi konusu ve oyuncuları

Hayat Yolunda dizisi konusu ve oyuncuları

tarafından ker_def

Hayat Yolunda dizisi konusu ve oyuncuları 7

Hayat Yolunda dizisi konusu ve oyuncuları

Hayat Yolunda dizisi Kanal D’nin başrollerini; Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun’un paylaştıkları heyecan dolu hikayesiyle dikkat çeken doktor dizidir.

Yapımını D Yapım’ın, yapımcılığını E. Ayşe Durmaz’ın üstlendiği, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın yaptığı, senaryosunu da Nuran Evren Şit ve Hülya Koper’in kaleme aldığı “Hayat Yolunda”, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayeleriyle, izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday.

Dizinin ilk bölümünün konusu şöyle;
Tüm yaşamını karşılık beklemeden hayat kurtarmaya adamış Prof. Dr. Veysel Hoca’nın sahip olduğu özel hastane, maddi sıkıntılar sebebiyle iflasın eşiğine gelmiştir. Üstelik hastanesinin doktorları da birer birer istifa etmektedir. Yeni bir düzene adım atmak isteyen Veysel Hoca, Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapmakta olan, kendi yetiştirdiği başarılı cerrahlara iş teklif eder. Aldığı ret cevaplarıyla sarsılan Veysel Hoca’nın sağlığı tehlikeye girer. Babasına yardım etmek isteyen Yelda ise, eski arkadaşlarıyla tek tek görüşüp onları hastanede çalışmaya ikna etmek için yollara düşer.

Kocasının ihanetini hiç beklenmedik bir şekilde öğrenen Şafak’ın dünyası bir anda başına yıkılır. Kendisine asistanlık yapan Melis’in kocasıyla yaşadığı yasak aşkı artık çalıştığı hastanede bilmeyen kalmamıştır. Kocasından bir açıklama bekleyen Şafak, onun ani boşanma kararıyla bir kez daha yıkılır. İzmir’den ayrılmayı aklına bile getirmeyen başarılı doktor, yaşadığı olaylar üzerine Yelda’nın teklifini değerlendirmek zorunda kalır.

Yapım: D Yapım

Yapımcı: E. Ayşe Durmaz

Uygulayıcı Yapımcı: Şeyba Tüzysüzoğlu

Yönetmen: Feride Kaytan

2.Yönetmen: Nezaket Çoşkun

Öykü: Nuran Evren Şit

Senaryo: Hülya Koper

Sanat Yönetmeni: Nilüfer Deveci

Görüntü Yönetmeni: Özgür Polat

Oyuncular: Engin Öztürk (Cem Korcan), Nur Fettahoğlu (Şafak Günay), Burak Yamantürk (Selim Savaş), İpek Karapınar (Yelda Güçlü), İlker İnanoğlu (Alp Günay), Sinem Öztürk (Melis Saka), Yıldıray Şahinler (Tayfun Kuzu), Ceyda Tepeliler (Seza Türk), Fulya Ulvan (Muazzez) ve Ediz Hun (Veysel Güçlü)

İstanbul’un en lüks hastanelerinden birinde beyin cerrahı olarak çalışan yakışıklı ve medyatik doktor Selim ise, ameliyatına girdiği işadamının vefat etmesiyle hastaneden ayrılmak zorunda kalır. Bir süre mesleğine ara verme kararı alan Selim’i ikna etmek Yelda için kolay olmaz. Van’da depremzedelere şifa dağıtan ve Şafak’ın eski sevgilisi olan Cem ise, çok sevdiği küçük hastasının fenalaşması sonucu Yelda’nın teklifini çok istemese de düşünmek zorunda kalır. Yıllar önce doktorluğu bırakıp ticarete bulaşan Tayfun’un yolu ise ummadığı bir şekilde konferanslarda hayranlıkla dinlediği Veysel Hoca ve kızı Yelda ile kesişecektir. Eski öğrencileriyle yepyeni bir başlangıç yapmaya çalışan Veysel Hoca’yı kötü bir sürpriz beklemektedir.