Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Hayatım bitti’ dediği yerde, hayatı iyi yönde değişen Aybüke Pusat gerçeği

‘Hayatım bitti’ dediği yerde, hayatı iyi yönde değişen Aybüke Pusat gerçeği

tarafından ker_def

Aybüke Pusat’ın kendisine belirlediği büyük hedef! Alem Summer dergisini konuşan ünlü oyuncu Aybüke Pusat, oyunculukta kendisini en çok motive eden şeyin heyecanı olduğunu söyledi.İnsanların hayatlarına dokunabilmenin kendisine heyecan kattığını belirten oyuncu, hatırlanacağı üzere en son geçen sezon Her Yerde Sen dizisinde başrolde yer almıştı.

Yeni sezon için henüz yeni bir projesi bulunmayan Aybüke Pusat, “İzleyenlerin, takip edenlerin kafasında soru işaretleri oluşturabilmek ve onlara bir şeyler hissettirebilmek yeterince motive edici. Sahnede olmak şahane bir his. Çocukluğumdan beri oradayım” diye konuştu.

Ünlü oyuncunun gelecek adına kendisine belirlediği önemli bir hedefi de var. Aybüke Pusat, bir sanat akademisi kurmak istiyor. Oyuncu, “Sanata ulaşamayan, maddi-manevi desteği ve cesareti olmayan, ailesini, ülkesini kaybetmiş genç yetenekleri, eğitmen ve sanatçılar ile bir araya getirmek” diyerek amacını ifade etti.

Konservatuarın yanı sıra dans geçmişimi de bulunan oyuncu sahne sanatlarının içinde yetişti. Başka bir şey yaparak mutlu olamayacağını da düşünen Aybüke Pusat, bale yaptığı dönemde sakatlandığı için hayatının değiştiğini anlattı.

Oyuncu, “Sakatlanmak beni çok yıpratmıştı. Çünkü ömrümü adadığım mesleğim elimden alınmıştı. “Hayatım bitti” diye düşünürken aslında hayatımın daha yeni başladığını anladım. Bale bana disiplinli, çalışkan, programlı olmayı ve istediğinin peşinden gitmeyi öğretti. Oyunculukta da ihtiyacımız olan şeyler bunlar” diye konuştu.