Ana sayfa Dizi Haberleri Haydi bakalım, görelim! Melis Sezen, Sadakatsiz için bir laf etti, okuyanı merak sardı!

Haydi bakalım, görelim! Melis Sezen, Sadakatsiz için bir laf etti, okuyanı merak sardı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen, instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla birlikte yeni bölüme olan merakı da katladı! Sezon başından beri büyük ilgiyle izlenen dizide olaylar hiç durmazken, bazı ilginç gelişmeler de izleyiciyi bekliyor!

Melis Sezen’in Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolünü paylaştığı dizinin yarın akşam (24 Mart) 27. bölümü ekrana gelecek. Dizinin fragmanı ise bir kaç gün önce ekrana geldi.

Derin’in yaşadıklarını daha fazla kaldıramayarak Volkan’ı evden kovduğu görülürken, iyice çığrından çıktığı ve evde her şeyin birbirine girdiği sahnede Asya’nın ortaya çıkması ise çok şaşırtmıştı.

Derin ve Volkan arasında çok çetin bir tartışmanın yaşandığı evdeki dağınıklıktan anlaşılıyor ama Asya’nın evde ne aradığı da bir başka muamma!

Her hafta yeni bölümüyle izleyenleri ekran başına çeken ve heyecan dolu anlar yaşatan Sadakatsiz’in bu hafta da çarpıcı gelişmelere sahne olacağı anlaşılıyor!

Volkan ve Derin’in evine gelen Asya gördükleri karşısında ne yapacak? Derin, nasıl bir intikam planı hazırlıyor? Bu soruların yanıtını yarın akşam alacağız ama merakı arttıran paylaşımı ile Melis Sezen de dikkat çekti.

Haydi bakalım, görelim! Melis Sezen, Sadakatsiz için bir laf etti, okuyanı merak sardı! 7

Oyuncu, diziden bir sahneyi paylaşarak “Bu sefer çok fena” notunu düştü ve ateş emojileri ekledi! Bakalım bu hafta dizide neler neler olacak?

İşte Sadakatsiz 23. bölüm fragmanı..