Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranları, içinde Hazal Kaya olan her şeyi izlemeye hazır! Misafir’den ikinci tanıtım!

Hayranları, içinde Hazal Kaya olan her şeyi izlemeye hazır! Misafir’den ikinci tanıtım!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya uzun süre sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Hayranlarının yeniden ekranda görmeyi dört gözle beklediği Hazal Kaya yeni dizisi Misafir’de başrolleri Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ya paylaşıyor. Hayranları, Hazal Kaya’nın yer aldığı her şeyi izlemeye hazır olduklarını söylüyor

Fox TV’nin yeni dizisi Misafir 4 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle Fox TV ekranında olacak. Yeni dizinin izinci tanıtımı da yayınlandı. Hazal Kaya’nın gizemli bir karakter olan Gece’yi canlandıracağı dizide yetenekli oyuncuya Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay eşlik edecek.

Misafir, uzun bir aradan sonra Hazal Kaya’yı yeniden ekrana döndürmesi sebebiyle önemli bir dizi. Hazal Kaya bebeği Fikret Ali doğduktan pandemi de patlayınca sonra setlere ara vermişti. Oyuncu en son 2017 yılında yayınlanan Bizim Hikaye dizisiyle ekrana gelmişti.

Hazal Kaya aslında daha önce setlere döndü. Benden Ne Olur aldı filmde ve Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide rol aldı ancak her iki yapım da daha yayınlanmadı.

Şimdi Hazal Kaya büyük bir heyecanla sevdikleri yıldızı yeniden kendileriyle buluşturacak Misafir dizisini bekliyor. Hayranları “Hazal hangi yapımda rol alırsa alsın hepsini izleriz” diyor.

Dolayısıyla yayınına tam bir hafta kalan Misafir gümbür gümbür geliyor. Misafir, travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu hikayesini anlatıyor.