Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları soruyor; Birce Akalay neden yurt dışına açılmıyor? İşte yanıtı!

Hayranları soruyor; Birce Akalay neden yurt dışına açılmıyor? İşte yanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Ünlü oyuncu Birce Akalay’ın son dönemde muhteşem bir yükselişi var ve bu popülerlik dalgası yurt dışındaki milyonlarca Türk dizisi hayranını da etkiliyor. Sosyal medyaya bakıldığı zaman yabancı dizi hayranlarının muhteşem bir destek sunduğunu görebilirsiniz.

Özellikle Netflix ve Disney Plus platformlarının birbiri ardına projeler ortaya çıkartması, Türk televizyon kanallarında yayınlanan dizilerin yurt dışında müthiş satış rakamlarına ulaşması milyonlarca kişiyi de Türk dizileri bağımlısı haline getirdi. Latin Amerika başta olmak üzere, Avrupa ve Kuzey Amerika’da hızla yayılmakta olan Türk dizileri, zaten Ortadoğu ve Balkanlar’da da uzun yıllardır varlığını güçlü şekilde sürdürüyor.

Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Türk dizileri sayesinde oyuncular da büyük popülerlik elde etti ve çok geniş hayran kitlelerine ulaştı. Birce Akalay da bu isimlerden birisi. Ünlü oyuncuyu sosyal medyada destekleyen milyonlarca hayranı bulunuyor.

Son dönemde Birce Akalay ismi hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık isimli iki Netflix dizisiyle de bir hayli öne çıktı. 2 aydır Birce Akalay, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi.

Hayranları soruyor; Birce Akalay neden yurt dışına açılmıyor? İşte yanıtı! 7

Can Yaman ile Kerem Bürsin gibi yurt dışında fırsat arayanlara Onur Seyit Yaran da eklendi. Genç oyuncu, İspanya’da kendisini göstermeye başladı.Birçok dizi hayranı da Birce Akalay’ın neden yurt dışına yönelik bir açılım yapmadığını soruyor.

Bu sorunun yanıtı ise oyuncudan geldi. Birce Akalay, son iki dizisiyle büyük ses getirdikten sonra yurt dışından teklifler aldı mı? Oyuncu, “Şu an için öyle bir teklif yok açıkçası. Bilmiyorum, olursa da değerlendirilir, neden olmasın?” diye konuştu.

Birce Akalay aslında Netflix dizileri ile yurt dışı açılımı da yapmış durumda ama hayranları farklı ülkelerde de projelerde yer alabileceği düşüncesini ortaya koyuyor.

Birce Akalay ise böyle bir süreç için önce teklif gelmesi gerektiğini belirterek, kendisinin ayrıca bir çaba içinde olmayacağını da gösteriyor.

Yurt dışı açılımı yapmak da kolay değil ve dil bilmeyi gerektiriyor. Can Yaman ve Kerem Bürsin’in yabancı ülkelerde başarılı olmasının altında da dil bilmeleri ve yurt dışındaki kültüre ayak uydurma noktasında alışkanlıklarının bulunması gösterilebilir.

Birce Akalay ise anlaşılan kendisine bir teklif gelir ise yurt dışında bir projede yer almayı düşünebilir ama kendisinin bunun için özel bir çaba harcamayacağı da anlaşılıyor.