Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranları uçacak! Adını Sen Koy dizisiyle tanındı, Şimdi Savaşçı dizisine geliyor!

Hayranları uçacak! Adını Sen Koy dizisiyle tanındı, Şimdi Savaşçı dizisine geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin ekibi bir taraftan dağılırken, bir taraftan da toparlanmaya çalışıyor! Yeni sezonda çekimleri bir türlü başlamayınca ilk fire başrol oyuncusunun gitmesiyle verilmişti. Berk Oktay’ın Yasak Elma’ya geçmesinin ardından oyuncular bir bir Savaşçı’dan ayrılmaya başladı. Bu arada izleyici de dizinin devam edip etmeyeceğini bir türlü anlayamadı.

Yaşanan bu karışıklık ortamı içinde dizide Üsteğmen Çiğdem’i oynayan Gaye Turgut Evin’in de diziden ayrıldığı öğrenildi. Yine Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam ayrıca, Astsubay Demir Döğer karakteriyle dizide yer alan Ogeday Girişken ve Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör de diziye veda ettiler.

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide kadro bir anda dağılırken, gelen bir haberle birlikte yeniden toparlanmaya başlayacağı da anlaşıldı! Görünen o ki yapımcı diziden vazgeçmiyor!

Alınan son bilgilere göre Savaşçı dizisinin yeni bir konsept ve oyuncu kadrosu ekrana dönmesi planlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Berk Oktay’ın yerine başrol için Ekin Mert Daymaz ile görüşüldüğü şeklinde söylentiler çıkmıştı.

Bu kez bir başka isimle ilgili gelen haber de Savaşçı dizisinin kadrosunun yeniden kurulmaya başladığı şeklindeki algıyı kuvvetlendirdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Erkan Meriç’in diziye Bektaş Subaşı karakteri ile katıldığı şeklinde bir kulis bilgisini paylaştı. Erkan Meriç, aslında 2012 yılında Acayip Hikayeler isimli bir dizinin ardından, Beyaz Karanfil dizisinde oynamıştı.

Hayranları uçacak! Adını Sen Koy dizisiyle tanındı, Şimdi Savaşçı dizisine geliyor! 7

Fakat Meriç’in en çok tanındığı proje, TRT’de başlayan ve Star TV’de yoluna devam eden günlük dizi Adını Sen Koy dizisi oldu. Erkan Meriç, o dizide birlikte oynadığı Hazal Subaşı ile de daha sonra sevgili olmuş ancak bir yıl gibi bir süre sonra ayrılmışlardı.

2016 yılında sona eren diziyle birlikte hatırı sayılır bir hayran kitlesi edindi Erkan Meriç ama prime time’da yer alan ve dikkat çeken bir işte olmadığı için pek gözönünde değil şu dönem. Fakat görünen o ki Savaşçı dizisine katılmasıyla başka bir yol açılacak kendisine! İzleyip göreceğiz…