Ana sayfa Dizi Haberleri Hayri lütfen köyüne dön! Camdaki Kız dizisi hayranları kendini hikayeye kaptırdı, espriler havada uçuştu!

Hayri lütfen köyüne dön! Camdaki Kız dizisi hayranları kendini hikayeye kaptırdı, espriler havada uçuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, başarılı hikayesi ve etkili oyuncuları ile iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Geçen sezon olduğu kadar reytinglerde rakiplerinin önüne geçemese de Camdaki Kız’ın kemik bir izleyici kitlesini peşinden sürüklediği gerçeği de ortada duruyor.

Dizide Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakteri de üçüncü sezonda fazlasıyla öne çıktı. Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan ikilisi, yeni sezonun itici gücü konumuna geldi. Ayrıca diziye Cemal Hünal’ın katılması da hayranlarını çok memnun etti. Cemal Hünal ile birlikte Camdaki Kız’ın hikayesinde nelerin değişeceği de çok merak ediliyor.

Hayri lütfen köyüne dön! Camdaki Kız dizisi hayranları kendini hikayeye kaptırdı, espriler havada uçuştu! 10

Dizi hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarla da okuyanları çok güldürüyor. Hayri karakteri üçüncü sezonda çok fazla öne çıkartılınca, izleyicilerin bir bölümü destek erirken, bazıları ise bu karakteri fazlasıyla eleştiriyor.

Dizinin hikayesini kimi zaman destek, kimi zaman ise eleştirel bir bakış ile yorumlayan izleyiciler, sosyal medya ortamında ilginç paylaşımlar ile dizinin her detayını yakından takip ettiklerini de gösteriyor.

Hayri lütfen köyüne dön! Camdaki Kız dizisi hayranları kendini hikayeye kaptırdı, espriler havada uçuştu! 11

Örneğin bir izleyici pek de memnun olmadığı Hayri karakterine yüklendi. İzleyici şöyle yazdı:

“Sevgili Hayri git, lütfen köye karının ve çocuklarının yanına git. Nalan da şu Sedat’ı boşasın, kendi ayakları üzerinde duracağı bir hayat kursun kendisine.”

Hayri lütfen köyüne dön! Camdaki Kız dizisi hayranları kendini hikayeye kaptırdı, espriler havada uçuştu! 12

Bir başka dizi hayranı ise Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya’nın canlandırdığı Doktor Manolya karakterini de hatırlatarak, Burcu Biricik’in bu dizide canlandırdığı Boncuk karakterine gönderme yaptı.

Doktor Manolya hanımı taklit eden izleyici, mesajında şöyle yazdı: “Nalancığım kırmızı odaya Hayri Bey’le birlikte geleceğin günler yaklaşıyor, şimdiden bana anlatacakların için heyecanlıyım. Boncuk olarak görüşemedik ama Nalan olarak tamamen iyileşmiş bir şekilde gözlerinde umut ışığıyla Alya misali gözyaşları içinde uğurlayacağım…”

Hayri lütfen köyüne dön! Camdaki Kız dizisi hayranları kendini hikayeye kaptırdı, espriler havada uçuştu! 13

Bir başka dizi hayranı ise Asi dizisinde rol alan Nur Sürer, Selma Ergeç’in ardından Cemal Hünal’ın da Camdaki Kız’da buluştuğuna dikkat çekti. İzleyici, “Keşke Murat Yıldırım, Tuba Büyüküstün ve Çetin Tekindor da olsaydı kadro tamamlanırdı” diyerek dikkatleri çekti.

Cemal Hünal’ın katılması ile birlikte Camdaki Kız dizisinin çok daha iyi olacağını belirten dizi hayranları, ayrıca Selma Ergeç ile yıllar sonra yeniden partner olacakları için de şaşırdıklarını belirten yorumlar paylaştı.

Camdaki Kız dizisinin 52. yeni bölümü 13 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek ve dizi hayranları şimdiden büyük bir heyecan ile neler olacağını bekliyor.