Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Çağlar ile Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı hayranlarını ağlattı!

Hazal Çağlar ile Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı hayranlarını ağlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinin her bölümünde farklı duyguları bir arada yaşayabilirsiniz. Dizinin hikayesi çok başarılı şekilde ilerlerken, milyonlarca izleyici de onlarla birlikte bazen gülüp eğleniyor, bazen ise gözyaşı döküp acı çekiyor…

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin 50. bölümü geride kaldı. Hazal Çağlar’ın canlandırdığı Asuman karakteri ile, Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan’ın birbirlerine kavuşması izleyenleri çok etkiledi.

Münir beyin tüm karşı çıkmalarına ve sonrasında sağlığından olmasına neden olan bir aşk ama, birbirlerinden vazgeçemeyen iki sevdalının ne kadar duygu yoğunluğu yaratabileceğini de kanıtlayan iki karakter var… Asuman ve Ramazan buluşması dizi hayranlarına gözyaşı döktürdü. Hazal Çağlar, daha yeni başladığı kariyerinde çok iyi bir oyunculuk sergiliyor. Cihat Süvarioğlu ise adeta Gönül Dağı dizisinin bu kadar başarılı olmasının baş mimarlarından birisi oldu.

Hazal Çağlar ile Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı hayranlarını ağlattı! 7

Dizi hayranları da hikayedeki bu yüksek duygulara tutuklu kalıyor… Gönül Dağı dizisini izlemekten sıkılmayan milyonlarca hayran, her hafta farklı duyguları oyuncuların canlandırmaları eşliğinde ekran başında yaşıyor. Bu durum da dizinin ikinci sezonda çok başarılı şekilde yoluna devam etmesini sağlıyor.

Gönül Dağı dizisinin 12 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak olan 51. yeni bölümünde de bir ayrılık var. Bu ayrılık amcaoğullarının aldıkları karar ile ilgili. “Yollarımızı ayırdık” diyen Taner, çok değerli bir şeyini kaybetmiş gibi… Yeni bölüm yine çok heyecanlı ve duygu yüklü olacak.