Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse hayranları bu dizi haberini 3 yıldır bekliyordu!

Hazal Filiz Küçükköse hayranları bu dizi haberini 3 yıldır bekliyordu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Sevda dizisinde oynamasının ardından şöhrete kavuşmuştu Hazal Filiz Küçükköse. Hayranları başarılı oyunculuğu ile Küçükköse’yi en son Zemheri dizisinde izlemişti. 2020 yılında yayınlanan Zemheri dizisi çok iddialı başlamıştı ve özellikle Hazal Filiz Küçükköse için de kariyerinde başrol olarak önemli bir yerde duruyordu.

Fakat dizi beklendiği gibi çok büyük bir ilgi görmedi ne yazık ki! Alperen Duymaz, Hazal Filiz Küçükköse, Ayça Ayşin Turan ve Caner Cindoruk’un başrolünde yer aldıkları dizi, sadece 10 bölüm sürdü ama izleyenler için de Hazal Filiz Küçükköse’nin son dizisi olarak yer edindi.

Oyuncunun hayranları, Zemheri’nin ardından Küçükköse’den gelecek bir proje haberini merakla bekliyordu. İki sezon geçmesine karşın oyuncu, gelen tekliflere olumlu bir yanıt vermedi. Tam da en dikkat çektiği bir süreçte bu kadar uzun süre hiç bir projeyi kabul etmemiş olması da şaşırtıcı bir durumdu.

Hazal Filiz Küçükköse hayranları bu dizi haberini 3 yıldır bekliyordu! 7

Yazlık diziler konusunda hep net bir tavır sergiledi ve hiç bir teklife olumlu bakmadı. Sezondaki dizilerde de aradığını bulamadı. Sonunda Hazal Filiz Küçükköse, bir dizide karar kıldı! Hayranlarını çok sevindiren ve ‘sonunda!’ dedirten geri dönüş haberi de yakın zamanda ortaya çıktı!

3 yıla yakın bir süredir dizilerden uzak bir hayat sürdüren Hazal Filiz Küçükköse’nin, Zengin Kız isimli bir dizide karar kıldığı gündeme geldi. Fox TV’de yayınlanacak dizide bir iş kadını canlandıracak oyuncu. Neslihan karakteri ile izleyici karşısına çıkacak olan Küçükköse, kendisini çok özleyen hayranları ile Eylül ayında buluşmaya hazırlanıyor!

Alina Boz’un kilit bir rolde yer aldığı dizide Hazal Filiz Küçükköse’nin, fakirlikten zenginliğe geçiş yapan bir kadına hayat verdiği ve baskın bir ana karaktere hayat vereceği konuşuluyor.

Oyuncunun yeniden setlere dönecek olması, uzun bir süredir bu haberi bekleyen hayranlarını da çok sevindirdi ve sosyal medyadan bu sevinci paylaşmaya başladılar. Kariyeri konusunda temkinli davranan Hazal Filiz Küçükköse’yi ikna eden bu rol ve dizi de ayrı bir merak konusu oldu!