Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse yaz dizilerini kendine yatıştıramıyor!

Hazal Filiz Küçükköse yaz dizilerini kendine yatıştıramıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, alışveriş merkezinde yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti. Yaz dizilerinin bir bir ekrana gelmeye başladığı şu dönemde ünlü oyuncuya da çeşitli teklifler gittiği ortaya çıktı.

Ancak Hazal Filiz Küçükköse, bu teklifleri üstün körü inceledi ve yaz dizilerinde rol almayı da pek istemedi. En son 2020 yılında Zemheri isimli dizide Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, pandemi sürecinde dinlenmeyi tercih etmişti.

Dijital platform için çekilmesi gündemde olan Yavuz isimli dizi ile anlaştığı konuşulan oyuncu, televizyon ekranlarına da dönmek istiyor. Küçükköse, bunun için Eylül ayında başlayacak projelerden gelecek teklifleri bekliyor.

Oyuncu, “Bir yaz işi ile ilgili birkaç görüşmemiz vardı ama güzel bir şey olsun diye bekliyoruz. O yüzden Eylül işlerine ağırlık verdik. Ben yaz işleri ile ilgili önyargılı demeyeyim ama kendimi orada göremiyorum” diye konuştu.

Yaz dizilerini kendisine uygun bulmadığını net bir şekilde ifade eden oyuncu, kış sezonu için gelecek tekliflere ise açık. Oyuncu, “Romantik komedi bir işte, dram üzerine bir iş yapacaksam da sezonun ağırlığı olmasını istiyorum” dedi.